Verkocht

Anker 58 3904 PM Veenendaal

186m2
Wonen
8
Kamers
394m2
Perceel
1980
Bouwjaar
Aan de rand van Veenendaal en op loopafstand van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug staat deze vrijstaande woning met eigen oprit en inpandige garage te koop. Bent u op zoek naar rust en ruimte? Dan is deze stijlvolle vrijstaande woning op geliefde locatie wellicht uw droomwoning.

In deze groene en kindvriendelijke woonomgeving vindt u deze ideale gezinswoning, gelegen op een royaal perceel. De woning biedt u een lichte woonkamer, open keuken met eetgedeelte, praktische bijkeuken en kantoorruimte (mogelijke slaapkamer) op de begane grond. De eerste en tweede verdieping voegen hier 6 slaapkamers en een ruime badkamer aan toe. In totaal biedt de woning maar liefst 7 slaapkamers. Daarnaast zorgen de vaste kasten, knieschotten, inpandige garage en vrijstaande berging voor alle bergruimte die u zich kunt wensen. De privacyrijke en zonnige tuin geven u en uw gezin een heerlijke ruimte om van het buitenleven te genieten.

De dichtbij gelegen bosschages, houtsingels en graslanden bieden een perfecte uitvalbasis om te genieten van activiteiten in de natuur. Daarnaast ligt de woning op loop en fietsafstand van alle benodigde voorzieningen, zoals diverse supermarkten en winkels. Ook het centrum en diverse uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar.
Begane grond
Via de oprit bereikt u de woning. U komt binnen in de hal met trapopgang richting de eerste verdieping, meterkast en toiletruimte. De hal geeft toegang tot de lichte woonkamer met houtkachel en schuifpui richting de zonnige achtertuin. De woonkamer is ingedeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde van de woning. Het eetgedeelte staat in open verbinding met de riante keuken. De aangrenzende praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen geeft u veel extra bergruimte. Middels de bijkeuken zijn zowel de inpandige garage als de kantoorruimte bereikbaar. De kantoorruimte is uiteraard ook als slaap- of hobbykamer te gebruiken. Eventueel is hier ook een extra badkamer te creëren waardoor er zowel een slaap- als badkamer op de begane grond aanwezig kunnen zijn.

Eerste verdieping
De overloop geeft u toegang tot alle ruimtes op deze verdieping, namelijk 4 goede slaapkamers en een riante badkamer. Alle ruimtes zijn heerlijk licht en keurig onderhouden. Op meerdere kamers zijn vaste kasten gesitueerd en één van de kamers geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de overloop op deze verdieping te bereiken. Hier vindt u de HR cv-ketel en er is een dakraam aanwezig voor het nodige lichtinval. Aan weerszijde van de overloop bevindt zich een ruime slaapkamer. Beide slaapkamers beschikken over een raam en zijn mooi ruim.

Tuin
Ook aan de buitenzijde heeft de woning u veel te bieden. Aan de voorzijde vindt u aan beide zijdes een oprit waardoor er meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig is. Tussen beide opritten bevindt zich een groene voortuin met gazon en beplanting. De zonnige en privacyrijke achtertuin geeft u een ideale plek om met uw gezin van het buitenleven te genieten. In de achtertuin vindt u onder andere een terras, gazon, vrijstaande berging en veranda. De achtertuin is afgescheiden middels mooie groene hagen.

Details
Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaande woning
- Bouwjaar: 1980
- Aantal kamers: 8
- Aantal slaapkamers: 7
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op de eigen oprit, in de garage en in de directe omgeving
- Aanwezig: oprit, inpandige garage, balkon, opbouw, dakkapel, veranda en vrijstaande houten berging
- Ligging tuin: westen
- Tuin bereik: via een achterom en via de woning

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Remeha Avanta, bouwjaar 2013
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Remeha Avanta, bouwjaar 2013
- Houtkachel en vloerverwarming aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak-, spouw en vloerisolatie aanwezig
- Dubbel glas: geheel (HR+, HR++ en HR+++)
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 augustus 2023
Verkoopdatum
11 maart 2024
Looptijd
6 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.494
Aangeboden sinds
31 augustus 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
394 m2
Inhoud van de woning
669 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, rookkanaal, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview