Verkocht

Louis Eliasstraat 20 6301 ZS Valkenburg

108m2
Wonen
4
Kamers
207m2
Perceel
1954
Bouwjaar
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Aan de rand van het centrum in Valkenburg a/d  Geul, in een rustige en kindvriendelijke buurt, is gelegen deze volledig gemoderniseerde 2-onder-1-kapwoning. De woning telt 3 slaapkamers, een ruime living met aanbouw, leefkeuken met kookeiland en een multifunctioneel souterrain. Met energielabel A kunnen we spreken van energiezuinig. De woning is volledig geïsoleerd, volledig voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing, moderne meterkast en 10 zonnepanelen in eigendom. 

Indeling

Souterrain
Het souterrain van maar liefst 65m2 is toegankelijk vanuit een trap uit de living en de tuin. Het souterrain is multifunctioneel en onderverdeeld in verschillende berg-, hobby- en provisieruimtes waaronder een bijkeuken (13m2) met keukenblok en witgoedaansluitingen en inpandige garage van ca 18m2.

Begane grond 
De entree geeft toegang tot de hal met garderobe, opgaande trap naar verdieping met trapverlichting en toiletruimte (2m2) met zwevend closet en fonteintje. De ruime living (57m2) met aanbouw is voorzien van een mooie pvc visgraadvloer, airconditioning en geniet door de grote raampartijen veel lichtinval. De open leefkeuken met kastenwand en kookeiland is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over een 4-pits inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi magnetron, oven, vaatwasser, koelkast, diepvries met 3 lades en voldoende bergruimte. 
Dubbele openslaande deuren geven toegang tot een overdekt terras (26m2) met inbouwspots. Een trap naar beneden leidt tot de zonnige tuin, gesitueerd op het zuidwesten, met betegeld terras, gazon en achterom. 

Eerste verdieping 
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer en een separate toiletruimte (1m2) met zwevend closet. Slaapkamer 1 (11m2), met airconditioning en hoge dubbele openslaande deuren naar het balkon, en slaapkamer 2 (7m2) zijn beiden aan de voorzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 3 (11m2) met inbouwkast is aan de achterzijde gesitueerd. De geheel betegelde badkamer (5m2) geniet door het grote raam veel natuurlijke ventilatie en lichtinval, en beschikt over een ruime inloopdouche met regen- en handdouche en een dubbele wastafel met badmeubel. 

Extra informatie
- Deze leuke woning is in 2017/2018 volledig gemoderniseerd;
- Dak is in 2011 vernieuwd en extra nageïsoleerd;
- Energielabel A;
- Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- 10 zonnepanelen in eigendom, gelegd in 2020, New Energy Systems. Afgelopen jaar 4020 kwh opgebracht;
- Moderne meterkast bestaande uit 13 groepen (vernieuwd in 2021);
- De combi cv-ketel is eigendom, bouwjaar 2021 (Vailliant);
- Volledig voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing;
- Balkon aan voorzijde, overdekt terras aan zijkant woning en de lager gelegen tuin met achterom is gesitueerd op het zuidwesten;
- Parkeren op eigen terrein achterom. In de straat is een vergunning nodig (1e is gratis, voor de 2e betaal je ca. €75,-).

Aanvullende informatie
Deze moderne woning is gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg aan de Geul. Het mergelstadje Valkenburg aan de Geul ligt verscholen tussen de mosgroene heuvels in het hart van het Heuvelland. De middeleeuwse stadskern vol gezellige terrassen en winkeltjes wordt omringd door de indrukwekkende kasteelruïne waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 11de eeuw. In Valkenburg is altijd wel iets te doen en vinden er regelmatig evenementen plaats. Zo beginnen we het jaar met carnaval, waarna kunst-, muziek-, wieler- en wandelevenementen elkaar opvolgen met in oktober jaarmarkt de Bokkemért en aan het eind van het jaar wordt de stad omgetoverd tot een ware kerststad. Met diverse natuur-, fiets- en wandelgebieden is Valkenburg aan de Geul uitgeroepen tot wandelgemeente van Nederland. Verbindingswegen richting Eindhoven, Maastricht, Luik, Heerlen en Aachen zijn eveneens goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 maart 2024
Verkoopdatum
10 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.657
Aangeboden sinds
15 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
207 m2
Inhoud van de woning
662 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
27 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
79 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview