Verkocht

De Kling 16 6235 BJ Ulestraten

107m2
Wonen
3
Kamers
367m2
Perceel
1988
Bouwjaar
Geschakeld woonhuis met twee slaapkamers (4 mogelijk), diepe garage en ruime en privacy rijke achtertuin. Deze woning word je aangeboden door Laura Makelaardij & Advies.

TYPERING

Deze geschakelde woning is eind jaren ’80 degelijk gebouwd. Het huis is op enkele onderdelen reeds gemoderniseerd en gedurende de afgelopen jaren goed onderhouden. In de ruime tuin op het westen is het genieten van rust en privacy. Doordat de tuin groot genoeg is, behoort ook het realiseren van een aanbouw zeker tot de opties.

De woning is tijdens de bouw voorzien van dak-, spouwmuur en vloerisolatie en voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas. Later is de begane grond voorzien van vloerverwarming. De c.v.-ketel is in 2018 gehuurd. Dit alles resulteert in een gunstig energielabel B.

Ben je op zoek naar een rustig gelegen woning op loopafstand van natuurschoon en nabij dagelijkse voorzieningen en uitvalswegen? Dan is dit huis zeer geschikt!

BEZICHTIGINGEN

Wil je deze woning bezichtigen? Dan verzoeken we je vriendelijk om een aanvraag in te dienen via onze website of Funda, eventueel met toelichting/motivatie. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

LIGGING

De woning is gelegen aan de rand van Ulestraten en op steenworp afstand van onder andere het Vliekerbos, het Watervalderbeekdal en de Wijngaardsberg. De ideale plek voor mensen die graag dichtbij de natuur wonen.

Ook voorzieningen en uitvalswegen zijn echter nabij gelegen. Zo ben je binnen enkele minuten in Meerssen of Bunde, dorpen die beide een hoog voorzieningenniveau hebben met winkels, scholen en sportfacliteiten.

Uitvalswegen zoals de A2 en de A79 zijn goed en snel bereikbaar. Zo ben je met de auto binnen 15 minuten in het centrum van Maastricht. In het nabijgelegen Meerssen zijn er treinverbindingen richting Maastricht, Heerlen en Aken, alsmede diverse busverbindingen.

ALGEMEEN

- Bouwjaar circa 1988
- Perceelgrootte 367 m2
- Inhoud woning circa 460 m3
- Woonoppervlak circa 107 m2
- Overige inpandige ruimte circa 23 m2 (garage)
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (m.u.v. enkel glas in entree en garage)
- Dak-, spouwmuur en vloer zijn geïsoleerd
- C.v.-ketel is gehuurd (bouwjaar 2018)
- Begane grond is geheel v.v. vloerverwarming (m.u.v. garage)
- Definitief energielabel B (geldig tot en met 19-10-2032)
- Verkoper heeft deze woning niet zelf bewoond, er is dan ook geen vragenlijst beschikbaar en in de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.
Begane grond
Begane grond:
- Entree voorzien van een tegelvloer, zekeringenkast en nis voor de garderobe.

- L-vormige woonkamer (circa 32 m2) met veel lichtinval. Een schuifpui aan de achterzijde zorgt voor optimaal tuincontact.

- Open keuken (circa 5,5 m2) voorzien van een moderne keukeninstallatie in hoekopstelling en met inductiekookplaat, wasemkap, combi-magnetron, (smalle) vaatwasser, koelkast en hoekkasten met praktische draaitableau’s. Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin.

- Portaal met toegang tot de toiletruimte en de garage en tevens trapopgang naar de eerste verdieping.

- Deels betegelde toiletruimte voorzien van een duoblok en fonteintje.

- Ruime inpandig bereikbare garage (circa 23 m2) voorzien van een elektrisch bedienbare kantelpoort, radiator en witgoedaansluitpunten. Vanuit de garage is er tevens een deur naar de achtertuin.

- De achtertuin is gesitueerd op het westen en geheel omheind. In deze tuin geniet je van veel privacy. Kleine niveauverschillen zorgen voor een speels effect. De tuin is aangelegd met een groot betegeld terras en een tweetal kleinere beklinkerde terrassen. Tevens is er een gazon en zijn er borders met vaste planten.

Eerste verdieping:
- Overloop voorzien van vloerbedekking. Een deur geeft toegang tot de trapopgang naar de zolderverdieping.

- Slaapkamer 1 (circa 21 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van vloerbedekking. Deze kamer was volgens de originele bouwtekeningen verdeeld in twee slaapkamers, een indeling die relatief eenvoudig weer hersteld kan worden.

- Slaapkamer 2 (circa 9,5 m2) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van vloerbedekking en een kastenwand met schuifdeuren.

- De badkamer (circa 6 m2) is deels betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel, toilet en bidet.

Tweede verdieping:
- Via vaste trap te bereiken zolderverdieping met een nokhoogte van circa 2,90 meter.

- Zolderkamer (circa 19 m2) voorzien van vloerbedekking en met daglichtinval via een dakraam. Hier is tevens de standplaats van de c.v.-ketel en een (extra) witgoedaansluitpunt. Deze zolder is zeer geschikt voor het realiseren van een derde (c.q. vierde) slaapkamer.

Details
- Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

- Wij hebben geprobeerd je door middel van deze zorgvuldig samengestelde documentatie zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft een juist beeld, je bent van harte welkom voor een bezichtiging.

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2024
Verkoopdatum
11 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.271
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
367 m2
Inhoud van de woning
460 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
23 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Ventilatie, glasvezel, buitenzonwering, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview