Verkocht OV

Burgemeester van Lithstraat 5 1911 AN Uitgeest

105m2
Wonen
5
Kamers
190m2
Perceel
1956
Bouwjaar
Aan de rand van het hart van Uitgeest staat deze goed onderhouden twee onder één kap woning met garage.
Parkeren op eigen terrein, een gezellige achtertuin en een garage maken de woning tot een buitenkansje in deze populaire straat. De Burgemeester van Lithstraat is een mooie straat met veelal karakteristieke bebouwing. Je woont in het oude dorp vlakbij het centrum en het treinstation. Winkelen, boodschappen doen, een hapje eten of een avondje uit; deze woning is een prima uitvalsbasis. Steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn allemaal 20 tot 25 minuten rijden; ook met de trein zijn er goede verbindingen. Rondom Uitgeest vind je veelzijdige natuur: uitgestrekte weilanden, volop watersportmogelijkheden en aan de westzijde is het niet al te ver naar het duingebied en het strand.








Begane grond

De entree is aan de zijkant van de woning. In de hal zijn de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Toegang naar de woonkamer. Er valt veel daglicht naar binnen via het grote raam aan de voorzijde en het zijraam; dit is een perfecte plek voor een ruime zithoek.
De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en geeft zicht op de achtertuin. In de bijkeuken is het toilet en de opstelling voor de wasmachine en wasdroger. Via de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. Deze prachtige tuin op het noordoosten is een perfecte combinatie van beplanting en bestrating en biedt de ideale setting om elke ochtend te genieten van een rustig moment onder de stralende ochtendzon.
Ook heb je de beschikking over een oprit; parkeren op eigen terrein staat hoog op de wensenlijst van veel woningzoekenden.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping tellen we drie slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van vaste kasten. Er is een compacte badkamer welke is uitgerust met toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping



Er is een vaste trap naar de tweede verdieping. De ruime vierde slaapkamer heeft een dakkapel en dakraam.

Details

- Parkeren op eigen oprit
- Garage
- 4 slaapkamers
- Energielabel D
- Inhoud 390,75 m3
- Woonoppervlakte 105.2 m2

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.802
Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
190 m2
Inhoud van de woning
390 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview