Verkocht

Kuil 32 5071 RH Udenhout

158m2
Wonen
5
Kamers
398m2
Perceel
1989
Bouwjaar
KUIL 32 UDENHOUT

Deze mooi afgewerkte royale woning, met kantoorruimte en garage, is gelegen op een gewilde zichtlocatie aan de rand van Udenhout met fraai uitzicht over de landerijen. Op de fiets ben je zo in het centrum van Udenhout. Udenhout is een gastvrij bourgondisch dorp, heeft een bloeiend en veelzijdig club- en verenigingsleven en de ligging is gunstig en centraal ten opzichte van de grote steden Tilburg, ’s Hertogenbosch en Breda. Wil je een wandeling of fietstocht door de natuur dan is het Nationale Park De Loonse en Drunense Duinen, ten noorden van Udenhout, een ideale plek. Kortom een Topwoning op een Topplek...!!
Begane grond
BEGANE GROND:

Entree: Via je eigen oprit bereik je de voordeur aan de zijkant van de woning. Door de vensters in en naast de voordeur valt lekker veel daglicht de entree binnen. Je vindt hier het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer en het kantoor. De lichte PVC vloer loopt vanuit de hal mooi door naar de woonkamer en de keuken.

Woonkamer: Meteen bij binnenkomst word je verrast door de ruime woonkamer. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een royale zithoek en een grote eettafel. De gashaard geeft het zitgedeelte van de woonkamer meteen een cosy uitstraling. Door de vele raampartijen valt lekker veel daglicht naar binnen en heb je een mooi vrij uitzicht over de landerijen tegenover de woning. De schuifpui in de achtergevel zorgt voor een gezellig contact met de achtertuin.

Keuken: De moderne, greeploze leefkeuken is opgesteld in een hoek-vorm en van vele gemakken voorzien. Je hebt er de beschikking over een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven op ooghoogte en een 4-pits inductiekookplaat met een RVS afzuigkap. Via de keuken heb je ook toegang tot de bijkeuken. Daar vind je extra bergruimte, de aansluitingen voor de wasmachine en de droger en toegang tot de achtertuin en de garage.

Multifunctionele kantoorruimte: Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de royale praktijkruimte/kantoor. Deze kan perfect dienst doen als thuiswerkplek of voor een bedrijf aan huis. Daarnaast zou deze ruimte ook omgetoverd kunnen worden tot een slaapkamer. Je vindt er namelijk een grote inbouwkast en een doucheruimte.


Eerste verdieping
Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping van de woning. Via de ruime overloop heb je toegang tot de 3 slaapkamers, de bergkast en de badkamer op deze verdieping. De "masterbedroom" ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een grote vaste kastenwand. De overige 2 slaapkamers vind je aan de voor- en achterzijde van de woning. De kamer aan de voorzijde heeft een wastafel en een inbouwkast. Alle slaapkamers zijn netjes afgewerkt en beschikken over vloerbedekking die mooi doorloopt naar de overloop. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over 2 wastafels mooi samengevoegd in een wandmeubel, een ruime douche, een toilet en een ligbad. Hierin kom je heerlijk tot rust na een drukke dag.

Tweede verdieping
De woning beschikt ook nog over een zeer riante zolder voor de welbekende koffers en kerstspulletjes. Deze is bereikbaar via een Vlizotrap vanuit de overloop op de eerste verdieping. Het is hier mogelijk om een vaste trap te realiseren en zo nog twee volwaardige slaapkamers te creëeren.

Tuin
De royale achtertuin beschikt over lekker veel privacy en meerdere terrassen, die aan elkaar zijn verbonden met sierbestrating en grind. Op het terras onder de overkapping zit je in de ochtend al in de zon en de laatste zonnestralen vang je op het terras achter in de tuin. In de zon of tijdens een regenbuitje je kunt altijd blijven genieten van je tuin. De voortuin is ook onderhoudsvriendelijk aangelegd met grind en planten. Daarnaast zul je nooit problemen hebben met parkeren, want dat doe je gewoon op je eigen oprit waar ruimte is voor meerdere auto's!

Details
- Bouwjaar 1989;
- Perceeloppervlak 398 m2;
- Woonoppervlak 158 m2;
- Garage 29 m2;
- Inhoud 740 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Royale praktijkruimte/kantoor, perfect als thuiswerkplek of voor een bedrijf aan huis;
- Mogelijkheid om beneden een slaapkamer en op zolder twee slaapkamers te realiseren;
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
- Garage met elektrisch bedienbare roldeur;
- In rustige populaire woonwijk gelegen.
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m2 niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.




Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 juni 2023
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
9 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.269
Aangeboden sinds
12 juni 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
398 m2
Inhoud van de woning
739 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
19 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
55 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview