Verkocht

Bargereed 31 8851 RB Tzummarum

97m2
Wonen
5
Kamers
525m2
Perceel
2005
Bouwjaar
Op vakantiepark De Friese Wadden, op een mooie locatie, bevindt zich de recreatiewoning aan de Bargereed 31. Deze aantrekkelijke woning, gelegen op een perceel van 525m2, biedt een ontspannen toevluchtsoord waar je met wel 6 personen kunt recreëren. Deze woning, opgeleverd in 2005, strekt zich uit over 97.5m2 woonoppervlakte en draagt een energielabel C. Een perfecte plek voor persoonlijk recreatief gebruik, maar biedt tevens aantrekkelijke verhuurmogelijkheden. Is dit jouw toekomstige vakantieverblijf?

Gedurende 365 dagen per jaar kun je hier recreëren, mits er sprake is van geen permanente inschrijving. De vaste kosten m.b.t. het park (parkbijdrage en bijdrage huisvuil/milieu en/of algemene voorzieningen) bedragen jaarlijks ca. € 940,-.

Begane grond:
Entree, toiletruimte, badkamer en toegang tot de woonkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en ligbad. De woonkamer, het hart van de woning, geniet van natuurlijk licht door de ramen en er is toegang tot de tuin en het terras middels de dubbele openslaande deuren. Dit is een heerlijke plek waar je gemakkelijk met 6 personen kunt recreëren. De open keuken is voorzien van koelkast 4-pits gasfornuis en een vaatwasser. Tevens is er in de recreatiewoning voldoende ruimte voor een royale eetopstelling.

Eerste verdieping:
Boven aan de trap wacht de overloop, een toegangspoort tot drie ruime slaapkamers die elk ontworpen zijn voor het comfortabel huisvesten van twee personen. Deze kamers bieden niet alleen voldoende slaapruimte, maar ook genoeg plek om persoonlijke spullen netjes op te bergen tijdens je verblijf. De ruimtes voelen allemaal lekker ruim aan, waardoor er een gevoel van comfort en vrijheid ontstaat, wat bijdraagt aan een aangenaam verblijf in deze prachtige recreatiewoning.

Tuin:
De tuin omringt de woning, gelegen op een ruim perceel van 525m2. De uitgestrekte tuin biedt volop ruimte om te ontspannen. Een handige oprit verwelkomt gemakkelijk twee tot drie auto's, waardoor parkeren geen probleem is. Het verzorgde gazon strekt zich rondom de woning uit, een perfecte uitnodiging om de hele dag door te genieten van de zon. Deze groene omgeving biedt een heerlijke plek om te ontspannen en buitenactiviteiten te ondernemen, of gewoon rustig te genieten van de zonnige dagen.

Recreatiepark De Friese Wadden in Tzummarum biedt tal van voorzieningen, waaronder een centrumgebouw met receptie, zwembad, speelterrein, sportfaciliteiten en een cafetaria. Het park is gelegen in een van de mooiste gebieden van Nederland, waar rust heerst en de omgeving volop mogelijkheden biedt. Binnen enkele minuten sta je aan de Waddenzee en kun je genieten van het prachtige uitzicht. Een boot naar een van de Waddeneilanden is gemakkelijk te bereiken. Ook kun je genieten van fietsroutes door schilderachtige dorpjes in de omgeving. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, ligt op ongeveer 17 km afstand van Tzummarum en biedt een scala aan restaurants, musea en leuke winkels, allemaal gevestigd in een historische binnenstad met grachten.

Bijzonderheden:
- Woning inclusief inboedel.
- Recreatiewoning met energielabel C en bouwjaar 2005.
- Geschikt voor 6 personen.
- Mogelijkheid tot 365 dagen recreatie (permanente inschrijving niet toegestaan).
- Tuin rondom de woning.
- Eigen perceel van 525m2.
- Cv-installatie (Intergas, 2013)


Een woning zie, voel en beleef/ je pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Kijkje nemen bij deze recreatiewoning? Neem dan snel contact met ons op. We leiden je graag rond!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 november 2023
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.308
Aangeboden sinds
13 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
525 m2
Inhoud van de woning
296 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview