Swalm 13 5032 EK Tilburg

116m2
Wonen
4
Kamers
339m2
Perceel
1987
Bouwjaar
Op zoek naar een markante tweekapper met drie volwaardige slaapkamers, een eigen oprit en garage in de gewilde wijk ‘De Blaak’? Dan zou ik zeker eens een kijkje komen nemen bij deze fijne woning aan de Swalm 13. De woning dient hier en daar wat gemoderniseerd te worden, maar de ruimte en mogelijkheden zijn er zeer zeker!

Ben jij ook zo benieuwd naar de mogelijkheden van dit veelzijdige huis? Bel dan snel voor een bezichtiging!

Bouwjaar: 1987
Inhoud: ca. 553 m3
Woonoppervlakte: ca. 116 m2
Energielabel: C

Indeling:

Begane grond:
De woning ligt wat verder van de straat op een riant perceel van 339 m2. Hierdoor is er naast de verzorgde voortuin ook ruimte voor een flinke oprit waar minstens twee auto’s geparkeerd kunnen worden. Deze oprit geeft direct toegang tot de garage en de woning. Om het geheel nog fraaier te maken is er ook nog een carport aanwezig, waardoor u droog de voordeur open kunt maken.

Eenmaal binnen, komt u in de hal met daarin de toiletruimte, meterkast (9 groepen), garderobe en deur naar de woonkamer. De toiletruimte is volledig betegeld met marmeren tegels en voorzien van een zwevend toilet en fontein. De doorzon woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een eetgedeelte met open keuken en handige afgesloten bijkeuken. Hier vindt u extra bergruimte alsmede de aansluitingen voor de wasapparatuur. Dankzij de grote raampartij kijkt u vanuit de eetkamer uit over de groene voortuin. In het midden van de woonkamer bevindt zich een open trap naar de eerste verdieping en aan de achterzijde de ruime zithoek. De zithoek staat direct in verbinding met de diepe achtertuin door middel van twee grote schuifpuien. De gehele begane grond is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming en stucwerk wand- en plafondafwerking. Naast vloerverwarming zijn er voor en achter nog een convector verwarming.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop is er toegang tot de 3 volwaardige slaapkamers, badkamer en een kleine berging. Hier vindt u de opstelling van de C.V.-installatie (ATAG, 2022). De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze ruime en lichte kamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en betimmerd plafond. Vanuit de master bedroom is er toegang tot een ruim dakterras. Op een zonnige dag kunt u de dag hier heerlijk beginnen. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn beide erg ruim en kijken dankzij de grote dakramen uit over de achtertuin. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel en dezelfde afwerking als de master bedroom. De badkamer heeft dezelfde fraaie marmeren tegels als de toiletruimte en is uitgerust met een ligbad, douchecabine, dubbele marmeren wastafel en een zwevend toilet.

Tuin:
De tuin ligt op het noordwesten en is erg diep (circa 16 meter). Ook aan privacy heeft u hier geen gebrek. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van sierbestrating, diverse terrassen en een groene heg. Vanuit de tuin is er toegang tot de ruime garage. De garage met elektrische deur is niet alleen geschikt voor het parkeren van een auto, maar is ook nog groot genoeg voor een aantal fietsen en al je gereedschap! Hoeft uw auto niet perse binnen te staan, dan is de garage ook uitermate geschikt om bij de woning te betrekken. Ideaal voor bijvoorbeeld een speelkamer, luxe woonkeuken of badkamer en slaapkamer op de begane grond!

Bijzonderheden:
- Markante tweekapper
- Drie volwaardige slaapkamers, met de mogelijkheid voor meer
- Veel lichtinval door grote raampartijen
- Eenvoudig levensloopbestendig te maken
- Open keuken (deze dient echter wel gemoderniseerd te worden)
- Fijne tuin met veel privacy
- Oprit voor meerdere auto’s
- Multifunctionele garage
- Energielabel C
- Grotendeels voorzien van dubbel glas
- CV-ketel: ATAG, 2022
- Ideale ligging in de gewilde wijk ‘De Blaak’
- Daarnaast zijn er veel groen, speel- en sportvoorzieningen in de directe omgeving
- Aanvaarding in overleg

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar Tilburg is jouw makelaar voor Tilburg en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.





Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.095
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
339 m2
Inhoud van de woning
553 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
21 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
27 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview