Verkocht

Ferlemanstraat 100 4535 JA Terneuzen

104m2
Wonen
5
Kamers
185m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Gelegen in de leuke kindvriendelijke woonwijk ‘Zeldenrust’ vind je deze goed onderhouden instapklare hoekwoning met 4 slaapkamers en vrijstaande houten overkapping met ruime berging.
Deze woning heeft een ideale ligging, aan de achterzijde van de tuin is een speeltuintje aanwezig waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Voorzieningen zoals onderwijs, bakker en winkelcentrum zijn allen op loop of fietsafstand aanwezig.
Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele eengezinswoning in een leuke woonwijk, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!
Begane grond
Inkomhal met meterkast, toiletruimte en opgaande trap. De L-vormige woonkamer is stijlvol en voorzien van vloerverwarming en een PVC vloer. In de uitbouw treffen we de keuken. De keuken beschikt over inbouwapparatuur: Oven, vaatwasser, kookplaat, koelkast met vriesvak en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang naar de tuin.

Eerste verdieping
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer aanwezig. De slaapkamers zijn alle 3 licht en mooi van ruimte. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, douchecabine en hangtoilet.

Tweede verdieping
Overloop met bergruimte, opstelplaats c.v.ketel, wasmachine en droger. Toegang naar de royale 4e slaapkamer. Ook deze kamer is dankzij het grote Veluxraam heerlijk licht.

Tuin
Gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin met zij en achteruitgang. Er is een prachtige houten overkapping aanwezig waar het in de zomermaanden heerlijk genieten is van lange avonden. Aan de achterkant is een ruime schuurruimte aanwezig. Deze beschikt over een bergzolder en is voorzien van dak-wand isolatie en een close-in boiler. Een ideale klusruimte!

Details
De woning beschikt over 10 zonnepanelen en heeft energielabel A
De kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing, deels voorzien van elektrische rolluiken
Verwarming en warm water door middel van combi c.v.-ketel type Nefit (bj.2016)
Vloerverwarming in de woonkamer
Meterkast met 5 groepen en aardlekschakelaar.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 april 2024
Verkoopdatum
6 mei 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.740
Aangeboden sinds
3 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
185 m2
Inhoud van de woning
335 m3
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview