Verkocht

Zeggelaan 12 4844 SH Terheijden

205m2
Wonen
6
Kamers
484m2
Perceel
1974
Bouwjaar
Wil je in het dorpscentrum van Terheijden wonen met alle winkel-, verzorgings- en vervoersfaciliteiten binnen loopafstand? Dan is deze ruime twee-onder-een-kapwoning met een woonoppervlakte van 205 m2 en gelegen op een perceel van 484 m2 misschien wel de woning die je zoekt.
De woning heeft een grote eetkeuken en een ruime bijkeuken, een woonkamer van 8,08 x 4,65 (=37,50 m2) met toegang tot een tuinkamer en via een schuifpui kom je in de brede en op het zuiden gelegen achtertuin.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer met voldoende ruimte voor een ligbad, (inloop)douche, dubbelwastafelmeubel en 2e toilet. Op deze eerste verdieping is een extra kamer gerealiseerd die goed gebruikt kan worden als b.v. fitnessruimte of walk in closet. Op de zolderverdieping zijn een ruime voorzolder v.v. een Velux dakraam en de opstelplaats voor de CV combiketel én ook nog een ruime zolderkamer die ook als slaapkamer ingericht/gebruikt kan worden.
In de brede, 8 meter diepe, op het zuiden gelegen achtertuin met diverse zonneterrassen, een overkapping en een mooie vijverpartij kun je genieten van rust en privacy. Achter in de tuin staat een garage welke voorzien is van een elektrische garagedeur.
Begane grond
ENTREE/HAL:
Na binnenkomst is er een garderobegelegenheid, toegang tot de toiletruimte v.v. wandcloset, urinoir en waterfontein; trapopgang en toegang tot de keuken.
KEUKEN:
De ruime eetkeuken (ca. 19 m2)heeft het aanrechtblad aan de raamzijde geplaatst zodat je veel licht en vrij uitzicht op de straat hebt en er is plaats voor een eettafel. Er zijn twee kastdeuren. Een geeft toegang tot de kelder en achter de tweede deur is de meterkast (10 groepen + kookgroep). Via een deur kom je in de bijkeuken. Tussen de keuken en de woonkamer is een brede schuifdeur (v.v. matglas).
BIJKEUKEN:
In de ruime bijkeuken (10 m2) staan o.m. de wasmachine, wasdroger, diepvries, spoelbak en diverse kasten en via een loopdeur kom je in de voortuin van de woning.
WOONKAMER:
De lichte en tuingerichte woonkamer (37,50 m2) is voorzien van een houtkachel, twee convectorputten, een massief houten parketvloer, een grote schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin. Via een deur in de woonkamer kom je in de aangebouwde tuinkamer.
TUINKAMER:
De ruime en lichte tuinkamer (ca. 17 m2) die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken is voorzien van een tegelvloer, een lichtkoepel, verwarming en een harmonicadeur.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn drie ruime slaapkamers, een kleinere kamer en de badkamer.
SLAAPKAMER 1:
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is nu in gebruik als kantoorruimte (13,90 m2).
SLAAPKAMER 2:
Een slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een grote kastenwand (10,85 m2).
SLAAPKAMER 3:
De derde slaapkamer, aan de achterzijde van de woning, is de ‘master-bedroom’ (15,30 m2)
KAMER 4:
De vierde kamer is een kamer die b.v. als werkkamer, walk in closet of een fitnessruimte gebruikt kan worden (6,53 m2)
BADKAMER:
In de ruime badkamer, toegankelijk via een schuifdeur, is plaats voor o.m. een ligbad, douchecabine , wastafelmeubel en een 2e toilet. Er is een mechanische afzuigunit en een groot raam voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de grote zolderverdieping.
VOORZOLDER:
Hier is een zeer ruime voorzolder v.v. een Velux dakraam en met de opstelplaats voor de CV-combiketel. Achter knieschotten is veel ruimte om diverse spullen op te bergen. Via een deur bereik je de ruime zolderkamer.
ZOLDERKAMER:
Deze ruime zolderkamer v.v. een groot raam en een wastafel biedt voldoende gelegenheid om ook hier een slaapkamer van te maken m(18,60 m2).

Tuin
Deze woning heeft een grote voor-, zij- en achtertuin.
De goed onderhouden voortuin ligt op het noorden en schept een grote afstand tussen de woning en de straat.
De groene zijtuin ligt op het oosten.
De goed onderhouden achtertuin ligt op het zuiden, heeft meerdere zonneterrasjes, een overkapping en een fraaie vijverpartij. Hier kun je volop genieten van rust en privacy.
Via de tuin kun je in de garage komen welke achter in de tuin staat. Een schuifdeur geeft toegang tot de achtergelegen brandgang.
GARAGE: deze is in spouw gebouwd, voorzien van een elektrische segmentdeur en twee openslaande deuren in de richting van de tuin. Tevens is hier een spoelbak geplaatst.

Details
DIT ZOU JE DROOMHUIS KUNNEN ZIJN OMDAT:
- het een ruime twee-onder-een-kapwoning betreft
- er vier slaapkamers zijn
- de achtertuin op het zuiden ligt
- er veel lichtinval is door de grote raampartijen
- er een garage is
- er glasvezel is
- het centraal in het dorp ligt met alle winkelfaciliteiten op loopafstand
- 100 meter afstand tot het openbaar vervoer
## de afmetingen van de kamers/ruimten zijn op de plattegronden terug te vinden.
Naast deze gezellige woning heeft het dorp Terheijden heel veel te bieden:
- Op loopafstand liggen onder meer het dorpscentrum met goede winkel- en verzorgingsfaciliteiten, een basisschool, het openlucht zwembad, horecagelegenheden, de jachthaven en wandelgebied langs de Mark en de Schans. De bourgondische stad Breda ligt op slechts ca. 20 fietsminuten afstand en binnen 10 autominuten bereik je de snelwegen A59, A16 en A27.
GEÏNTERESSEERD?
Wij nodigen u van harte uit om deze woning in Terheijden te komen bezichtigen.
Bel voor een vrijblijvende afspraak 076-593 3134. We geven graag de mogelijkheden door.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 juni 2023
Verkoopdatum
12 maart 2024
Looptijd
9 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.805
Aangeboden sinds
9 juni 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
484 m2
Inhoud van de woning
735 m3
Oppervlakte externe bergruimte
22 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview