Verkocht

Raadhuisstraat 89 4844 AB Terheijden

82m2
Wonen
3
Kamers
318m2
Perceel
1910
Bouwjaar
Deze uitgebouwde half vrijstaande woning biedt veel gezelligheid en heeft een heerlijke royale zonnige achtertuin met een gezellige overkapping en achterin een grote berging. Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 82 m2 en is gelegen op een perceel van circa 318 m2, vlakbij het prachtige natuurgebied "De Kleine Schans" en de charmante molen ‘De Arend’. Verder ligt dit huis op slechts een steenworp afstand van allerlei voorzieningen in het centrum.
Met zijn oorsprong rond 1910, omarmt deze woning een traditionele bouwstijl, met metselwerkmuren, houten kozijnen met deels dubbelglas, een betonnen begane grondvloer, een houten verdiepingsvloer, en een gedeeltelijk geïsoleerd zadeldak met pannen gedekt.
De woning behoeft enige modernisering. Hierdoor is de woning, waar nodig en gewenst, naar eigen smaak aan te passen.
Begane grond
Binnen betreed je een hal met een karaktervolle tegelvloer, een sfeervol houten plafond en gedeeltelijke lambrisering aan de wanden. Hier bevindt zich de meterkast (6 groepen), de trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer.
De WOONKAMER EN-SUITE is een heerlijke plek, met een speels niveauverschil (splitlevel) naar het knusse tussenportaal en een warme houten vloer. Geniet van de prachtige en-suite schuifdeuren en de betegelde schouw met een gezellige houtkachel. In het tussenportaal vind je twee vaste kasten, waarvan er één fungeert als handige trapkast met wasmachineaansluiting.
Via de woonkamer en tussenportaal kom je in de WOONKEUKEN, waar een Braziliaanse leistenen vloer en timmerwerkwanden een warm welkom bieden. Met 2 Velux dakramen en een deur naar de tuin, is deze ruimte licht en uitnodigend. De L-vormige keukenopstelling met houten werkblad, dubbele spoelbak en diverse keukenapparatuur maken deze keuken compleet. En niet te vergeten, het toilet, prachtig betegeld en voorzien van een wandcloset

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je de overloop met twee slaapkamers en de badkamer. Hier is ook de opstelplaats van de cv-combiketel Remeha Avanta uit 2022. De MASTER BEDROOM aan de voorzijde heeft een dakkapel, houten spanten in het zicht en een open inloopkast. De TWEEDE SLAAPKAMER ligt aan de achterzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer beschikt over een douchecabine, een designradiator en een raam voor natuurlijke ventilatie en daglicht.

Tuin
Buiten is het genieten geblazen in de zonnige diepe achtertuin (af. ca. 24 x 9m). Met een overkapping, een grote vrijstaande berging, een vijver en diverse terrassen, biedt deze tuin alle ingrediënten voor heerlijke buitenmomenten.

Details
DIT KAN JOUW DROOMHUIS ZIJN OMDAT:
Deze woning is ideaal voor jou als starter, met genoeg ruimte om er je eigen stempel te drukken. Ook bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld een prachtige overkapping c.q. buitenkeuken in je tuin te realiseren waar je gewoon lekker kunt ontspannen of een gezellige BBQ kunt organiseren.
## NB de afmetingen van de kamers/ruimten zijn op de plattegronden terug te vinden.

TERHEIJDEN EN OMGEVING
Naast de eigenschappen van deze gezellige woning vind je in Terheijden, voor zowel jong als oud, goede winkel- en verzorgingsfaciliteiten, drie basisscholen, het openlucht zwembad, horecagelegenheden, een jachthaven (met fietspontje), meerdere sport- en recreatiemogelijkheden en wandel- en fietsmogelijkheden langs de Mark, de Schans, door het polderlandschap of de nabij gelegen bossen.
Bovendien zijn zowel de bourgondische stad Breda als Oosterhout binnen ‘handbereik’, waardoor je kunt genieten van het beste van twee werelden: rustig en comfortabel wonen in een landelijke omgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Wil je het verderop zoeken dan liggen de A59, A16 en de A27 slecht op enkele autominuten afstand van de woning.

HEB JE INTERESSE IN DEZE WONING?
Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een bezichtiging. Dit is een unieke kans om je droom waar te maken!
Bel voor een vrijblijvende afspraak 076-593 3134. We geven graag de mogelijkheden door.

ALGEMEEN
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de VBO koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse brancheorganisatie voor makelaars, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
- In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
- Afhankelijk van het bouwjaar wordt een koopovereenkomst welke gehanteerd wordt door Reimus Makelaardij standaard voorzien van een asbestclausule en ouderdomsclausule c.q. ‘as is where is clausule’.
- Reimus Makelaardij wijst hiermee koper, in het kader van zijn onderzoeksplicht, op de mogelijkheid van het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring.
- Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 februari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.171
Aangeboden sinds
20 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
318 m2
Inhoud van de woning
289 m3
Oppervlakte externe bergruimte
18 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview