C.a. van Zwietenstraat 12 2461 WH Ter Aar

165m2
Wonen
5
Kamers
477m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Een heerlijke rustige plek om te wonen voor een gezin met (jonge) kinderen!

Goed onderhouden en royale twee-onder-éénkapwoning, met stenen garage en vrij uitzicht over de achtergelegen weilanden. De woning is gelegen in een rustige straat, waar alleen bestemmingsverkeer komt, waardoor kinderen veilig met elkaar kunnen buitenspelen. Diverse voorzieningen zoals een basisschool, winkels en sportfaciliteiten liggen op loopafstand van de woning. Door de centrale ligging heeft u vanuit Ter Aar een goede aansluiting op diverse uitvalswegen en zijn de Randstad en Schiphol zeer goed bereikbaar.
Begane grond
Zij-entree, hal met trapopgang, grote trapkast, toiletruimte met fonteintje en meterkast voorzien van aardlekschakelaar en diverse groepen. Vanuit de hal komt u in de royale, lichte en tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de grote, verzorgde achtertuin. Hier kunt u heerlijk genieten van het fraaie uitzicht over het weidse polderlandschap.
   
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van veel werkruimte en opbergmogelijkheden door de U-opstelling. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, vaatwasser, vrijstaande koel-vriescombinatie, fornuiscombinatie met oven, 5-pits kookplaat en afzuigkap.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de aangebouwde stenen garage. De garage is voorzien van een keukenblok. Zowel vanuit de garage als door de naastgelegen poort heeft u toegang tot de grote achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop naar drie royale slaapkamers en de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van geheel getegelde wanden in lichte kleurstelling en uitgevoerd met douchecabine, apart ligbad, 2e toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping
Overloop naar een ruime zolderkamer voorzien van veluxraam. Aparte berg-/wasruimte met de opstelling van de CV-combiketel (2022) en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Details
- De woning heeft een gunstig energielabel A.
- De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De woning heeft een HR-combiketel (2022).
- De royale, zonnige achtertuin is gelegen op het zuid/westen met vrij uitzicht.
- De woning heeft een eigen oprit met parkeerplek voor 2 auto’s en een eigen laadpaal.
- Aangebouwde garage voor het veilig stallen van uw auto of motor(en).

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.818
Aangeboden sinds
4 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
477 m2
Inhoud van de woning
606 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
23 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview