Verkocht

Voorstekamp 7 9502 RL Stadskanaal

132m2
Wonen
6
Kamers
179m2
Perceel
1971
Bouwjaar
Leuk huis op mooie locatie in Stadskanaal!

Laten we je voorstellen aan dit gezellige startershuis op de Voorstekamp 7 in Stadskanaal. Deze eengezinswoning is ideaal voor jou als starter die op zoek is naar een mooie plek om te wonen. De ligging van het huis is perfect, met scholen en recreatiemogelijkheden in de buurt.
Bij binnenkomst in dit huis word je verrast door de ruime indeling. Met maar liefst vijf slaapkamers is er genoeg ruimte voor jouw groeiende gezin of misschien wel een hobbykamer voor jou alleen. Je hebt hier alle ruimte om jouw persoonlijke touch aan te brengen en al jouw woonwensen waar te maken.
Kluswoning met potentie
Het huis heeft een gedateerde uitstraling, maar dat biedt juist veel mogelijkheden. Met wat renovatie en modernisering kun je hier jouw eigen droomhuis creëren. De woning heeft eindeloos potentieel!
Ideaal voor de handige starter
Ben je handig en heb je altijd al jouw eigen project willen starten? Dan is deze kluswoning echt iets voor jou! Je kunt hier helemaal je creativiteit kwijt en de woning naar eigen smaak renoveren. Denk aan een moderne keuken, een frisse badkamer en nieuwe vloeren. Maak van dit huis jouw thuis!

Kom kijken!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kluswoning met veel potentie? Kom dan snel een kijkje nemen! Onze enthousiaste makelaar staat klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Wacht niet te lang, dit huis kan zomaar jouw toekomstige thuis worden!

Meldt je snel aan voor de eerste bezichtiging dag a.s. woensdag 14 februari!! Vol=Vol
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 februari 2024
Verkoopdatum
1 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.356
Aangeboden sinds
8 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
179 m2
Inhoud van de woning
467 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview