Verkocht

Semskade 75 9503 RD Stadskanaal

114m2
Wonen
4
Kamers
839m2
Perceel
1900
Bouwjaar
BEZICHTIGINGSSTOP !! door de vele aanvragen zijn bezichtigingsaanvragen niet meer mogelijk!!
Lekker wonen in Stadskanaal!

Prachtig gelegen aan de Semskade 75 in Stadskanaal, bieden wij jou deze volledig gerenoveerde vrijstaande eengezinswoning aan. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 839m2 is er genoeg ruimte om te genieten van het buitenleven.
Volledig gestript en opnieuw opgebouwd, is deze woning helemaal klaar om bewoond te worden. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat het huis nu volledig geïsoleerd is, inclusief dak-, vloer- en muurisolatie. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur en lagere energierekeningen. Ook is er een nieuwe CV installatie aangebracht, zodat je altijd kunt rekenen op een warm en comfortabel thuis.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een prachtige frisse uitstraling. Het elektra is volledig vervangen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over oude bedradingen. Daarnaast is er een gloednieuw keukenblok geplaatst en ook het sanitair is volledig vernieuwd. Hierdoor heb je direct een moderne en stijlvolle keuken en badkamer tot je beschikking, zonder dat je daar zelf nog iets aan hoeft te doen.

En heb je behoefte aan een plek om je auto te parkeren of extra opslagruimte? Geen probleem! Deze woning beschikt over een zeer ruime garage met een afmeting van maar liefst 14,5 x 5,3 meter. Daarnaast vind je in de diepe zonnige achtertuin een tuinhuis met overkapping, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven.

In de directe omgeving vind je diverse scholen, speeltuinen en sportverenigingen. Ook zijn er voldoende winkels en supermarkten in de buurt, zodat je nooit ver hoeft te reizen voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast ben je binnen enkele minuten in het centrum van Stadskanaal.

Kortom, deze volledig gerenoveerde vrijstaande eengezinswoning aan de Semskade 75 in Stadskanaal is een ideale plek om je nieuwe thuis te maken. Met alle moderne gemakken en een heerlijke tuin, is dit huis perfect voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar comfortabele en gezellige woonruimte. Wacht niet te lang en plan snel een bezichtiging, want deze woning zal snel verkocht zijn!
Begane grond
Entree, hal met meterkast en toilet ( modern en hangend), L-vormige ruime woonkamer met moderne stijl, gesloten keuken met mooi en modern keukenblok incl diverse inbouwapparatuur , slaapkamer beneden, achterhal met doucheruimte en kantoorruimte en achterentree.

Eerste verdieping
Overloop, berging en twee ruime slaapkamers met moderne kleurstelling.

Tuin
Mooie diepe achtertuin op zon gelegen met aan de achterzijde een vrije ligging.
Tevens is er een houten tuinhuis met overkapping geplaats om heerlijk en rustig te genieten.

Details
Geheel gestript en opnieuw opgebouwd.
Vloer vervangen en geïsoleerd.
Dak - en muurisolatie aangebracht.
Deels steens muren met aan de binnenzijde aangebrachte isolatie.
Elektra volledig vernieuwd en complete cv installatie gemonteerd incl HR combi ketel.
Modern nieuw keukenblok en sanitair aangebracht.
Zonnepanelen 6 st ( lease) 2023
Gehele woning in 2018 gemoderniseerd.
Kortom een woning die instapklaar is!!

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 januari 2024
Verkoopdatum
14 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.360
Aangeboden sinds
18 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
839 m2
Inhoud van de woning
422 m3
Oppervlakte externe bergruimte
120 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview