Verkocht

Beatrixstraat 23a 9503 KN Stadskanaal

129m2
Wonen
4
Kamers
1379m2
Perceel
1971
Bouwjaar
Heb je altijd al gedroomd van een eigen plek om te relaxen en te genieten? Dan is dit vrijstaande woonhuis aan de Beatrixstraat 23-a in Stadskanaal iets voor jou! Met een perceeloppervlakte van maar liefst 1379,00 m2 biedt deze eengezinswoning alle ruimte die je nodig hebt.
De kers op de taart is de prachtige bijgebouwde "mancave" voorzien van een bar en toilet. Een ideale plek om met vrienden af te spreken of gewoon even tot rust te komen na een lange dag.
Dit huis is tot in de puntjes verzorgd en volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Geen zorgen over kluswerk, hier kun je zo intrekken!
De woning heeft ook een energielabel A (!) waaruit blijkt dat de woning erg goed is geïsoleerd.
De riante tuin biedt veel privacy en dankzij de twee garages met beide hun eigen oprit is er meer dan genoeg parkeergelegenheid voor jou en je gasten. Altijd handig!
Gelegen op slechts een steenworp afstand van het centrum van Stadskanaal, ben je altijd binnen handbereik van alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Supermarkten, winkels, restaurants – alles is in de buurt!
Of je nu een jong gezin bent dat ruimte en comfort nodig heeft, of een ouder echtpaar dat wil genieten van het buitenleven, dit huis heeft voor ieder wat wils.
Klaar om jouw perfecte in-stap-klare woning te vinden? Kom snel kijken en laat je verrassen door al het moois dat dit huis te bieden heeft. Maak van dromen werkelijkheid – deze woning wacht op jou!
Begane grond
Hal, ruime entree met garderobe, toilet ( modern) hangend, L-vormige woonkamer met houtkachel en deur naar de achtergelegen tuin, eetkeuken met modern keukenblok in l_vorm voorzien van diverse inbouw apparatuur, royale bijkeuken met witgoed aansluiting en deur naar tuin en deur naar de aangebouwde garage, garage met elektrische garage deur en gecoate vloer, vanuit de garage te bereiken berging/ hobbyruimte.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamer, en een grote walk-in closet ( voorheen slaapkamer), moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, separaat toilet met moderne betegeling.

Tweede verdieping
middels vlizotrap te bereiken (berg) zolder.

Details
Onderhoudsvrije woning , zonder eerst te moeten klussen te betrekken!
Deze mooie woning is geheel uitgevoerd met kunststoffen kozijnen met HR++ beglazing en vliegenhorren.
In de prachtige en ruime tuin staat een grote "mancave" welke van alle gemakken is voorzien ( isolatie , glazen deuren, bar, toilet, enz) echt iets unieks!!
De woning beschik over twee garages met beide een eigen oprit, zodat de auto's nooit achter elkaar geparkeerd hoeven te worden !
Geheel geïsoleerd met energielabel A als resultaat.
Het platte dak aan de achterzijde is onlangs geheel vernieuwd.
De woning beschikt over 23(!) zonnepanelen waardoor de maandelijkse energiekosten gering zijn.
Kortom een mooie woning om snel te komen bekijken!!
Aanvaarding in overleg.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 maart 2024
Verkoopdatum
18 april 2024
Looptijd
21 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.372
Aangeboden sinds
27 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1379 m2
Inhoud van de woning
692 m3
Oppervlakte externe bergruimte
53 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
58 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview