Verkocht

Oosteinde 58 9079 LE St.-Jacobiparochie

132m2
Wonen
4
Kamers
529m2
Perceel
1981
Bouwjaar
Op een royale kavel aan de Oosteinde 58 in St. Jacobiparochie bevindt zich deze ruime vrijstaande woning. De woning beschikt, met de toepassing van enige modernisering, over alle ingrediënten voor een fijne eengezinswoning! Met een kantoor-/slaapkamer op de begane grond, ruime living, inpandige garage en heerlijke tuin op het zuiden is deze woning perfect voor doorstromers die op zoek zijn naar een ruime gezinswoning. Met een beetje liefde, creativiteit en aandacht, maak je van deze woning in een handomdraai jouw nieuwe [t]huis!

Begane grond:
Binnenkomst in de woning wordt gekenmerkt door een ruime hal met een prachtige voordeur en glas-in-lood ramen. Hier vind je tevens toegang tot een slaap- of werkkamer met handige inbouwkasten, een toilet en de meterkast. De slaap-/werkkamer is ideaal als kantoor voor thuiswerkers of voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen en behoefte hebben aan een extra slaapkamer op de benedenverdieping.
De woonkamer is bijzonder ruim en sfeervol, met een schouw, balkenplafond, grote raampartijen en een deur naar de achtertuin. De aangrenzende keuken is voorzien van een praktische hoekopstelling, met een vier pits gasfornuis, combi magnetron en volop opbergruimte. Desgewenst is hier ruimte voor een kleine eetopstelling. De bijkeuken biedt ruimte voor de CV-ketel (Remeha, eigendom) en witgoedopstelling en heeft tevens een toegangsdeur naar de tuin. Verder beschikt het pand over een inpandige garage met een handige elektrische sectionaaldeur naar de oprit en een extra deur naar de tuin. Ideaal voor het laden en lossen van boodschappen op regenachtige dagen!

Verdieping:
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, waarvan één met een balkon voor dat heerlijke frisse briesje in de ochtend. De badkamer behoeft enige aandacht, maar is momenteel voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel. Daarnaast is er op de overloop nog een handige bergkast aanwezig.

Tuin:
Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de prachtige tuin rondom het huis! Met perceeloppervlakte van maar liefst 529m2, een zuidelijke ligging en veel privacy kun je hier optimaal genieten van de zomerse dagen. Voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te relaxen. Daarnaast is er een extra houten berging waar je al je tuingereedschap kunt stallen.

St. Jacobiparochie is een dorp met ongeveer 1400 inwoners en ligt op fietsafstand van de prachtige Waddenkust. In de buurt zijn sport- en recreatiemogelijkheden, scholen en kinderopvang. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer. Leeuwarden of Harlingen zijn op slechts 20 autominuten bereikbaar en het dorp St. Annaparochie ligt op 5 autominuten en heeft alle voorzieningen.

Bijzonderheden:
- Achtertuin gelegen op het zuiden
- 3 slaapkamers (waarvan 1 op b.g.)
- Mogelijkheid tot kantoor aan huis
- Royaal eigen perceel van 529 m2
- Doorzonkamer met grote raampartijen
- Inpandige garage
- Nabij de Waddenkust

Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een heerlijke tuin. Kijkje nemen bij deze woning? Neem dan snel contact met ons op. We leiden je graag rond!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2024
Verkoopdatum
18 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.462
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
529 m2
Inhoud van de woning
575 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
26 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview