Verkocht

Broedertrouw 27 9079 KX St.-Jacobiparochie

96m2
Wonen
5
Kamers
361m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Halfvrijstaande woning, aantrekkelijk gelegen in rustige woonwijk in St. Jacobiparochie op een perceel van 361m2 met maar liefst 4 slaapkamers. Met een bouwjaar van 1999 is dit huis goed onderhouden, wat zorgt voor een zorgeloze woonervaring. Wordt dit jouw nieuwe [t]huis?

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree via de hal met toilet, trapopgang en meterkast. Bij binnenkomst zul je direct de warme en huiselijke sfeer ervaren die deze woning uitstraalt. De openslaande tuindeuren creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een heerlijk ruimtelijk gevoel. De woonkamer is praktisch ingedeeld met aan de voorzijde een ruime woonkamer en aan de achterzijde de eetopstelling met open keuken. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Via de achterkamer is er de doorgang naar de ruime en goed geïsoleerde garage. Hier is plek voor de witgoedopstelling en is de CV-installatie gesitueerd. Vanuit de garage is direct toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: Door middel van de vaste trap is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot drie comfortabele slaapkamers van ca. 17m2, 9m2 en 11m2 groot. De badkamer is volledig betegeld en ingedeeld met een wastafel, douche en tweede toilet.

2e verdieping: Met een vaste trap naar de tweede verdieping biedt deze woning niet alleen ruimte, maar ook veel mogelijkheden. De vierde slaapkamer op de tweede verdieping kan dienen als extra slaapruimte voor een groeiend gezin of als kantoor aan huis voor diegenen die graag vanuit huis werken. Op de overloop is ruimte voor de opslag van spullen die je niet elke dag nodig hebt. Geen ruimtegebrek meer!

Tuin: De voortuin is grotendeels onderhoudsarm aangelegd en heeft een eigen oprit. De achtertuin is bereikbaar via eigen achterom, gelegen op het noorden. De tuin is grotendeels voorzien van bestrating en gazon en vrijwel volledig omheind. Op de achterzijde van het perceel staat een houten berging (ca. 6 m2), ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap.

De woning is gebouwd in 1999, goed geïsoleerd en voorzien van dubbele HR-beglazing. Deze woning beschikt over energielabel B, wat betekent dat je kunt profiteren van een energiezuinige woning met lage energiekosten.

St. Jacobiparochie is een dorp met ongeveer 1400 inwoners en ligt op fietsafstand van de prachtige Waddenkust. In de buurt zijn sport- en recreatiemogelijkheden, scholen en kinderopvang. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer. Leeuwarden of Harlingen zijn op slechts 20 autominuten bereikbaar en het dorp St. Annaparochie ligt op 5 autominuten en heeft alle voorzieningen.

Bijzonderheden:
- Zeer geschikt voor starters of (jonge) gezinnen
- Perceelgrootte 361 m2
- 4 slaapkamers
- Energielabel B

Kortom, deze keurige halfvrijstaande woning met praktische indeling biedt jonge gezinnen en starters de perfecte woonsituatie. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 februari 2024
Verkoopdatum
28 februari 2024
Looptijd
20 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.534
Aangeboden sinds
8 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
361 m2
Inhoud van de woning
428 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
21 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview