Verkocht

Sientje Mesdag-Van Houtenstraat 88 3207 HD Spijkenisse

112m2
Wonen
5
Kamers
125m2
Perceel
1996
Bouwjaar
Ben je op zoek naar een fijne eengezinswoning in Spijkenisse Maaswijk met een zonnige tuin? Dan is deze ruime woning met luxe keuken en luxe badkamer misschien wel iets voor jou! De woning telt daarnaast vier slaapkamers en een ruime woonkamer.. Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kijk dus snel verder naar de foto's en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging. Wij laten deze fijne woning graag aan je zien!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar.
Begane grond
Begane grond:
De woning ligt in een leuke straat met voldoende parkeergelegenheid. Woningentree met toegang tot de hal. De hal is voorzien van de meterkast, het toilet de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De lichte en royale woonkamer is voorzien van een lichte plavuizen vloer met comfortabele vloerverwarming en strak gestuukte wanden en plafond. De luxe keuken (eind 2022) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een prettige connectie met de woonkamer.

De keuken is voorzien van een prachtig keramisch werkblad, een inductie kookplaat met plafond afzuig unit, een koelkast, een vriezer, een combi oven, een vaatwasser en een Selsiuz kokend waterkraan.

De achtertuin:
Via de woonkamer bereik je de grote achtertuin welke is gelegen op het zonnige zuiden. Achter in de tuin staat een berging en is de achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien en een elektrisch rolluik, airconditioning voor zowel koelen als verwarmen en een inbouwkast. Deze verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

De luxe, moderne badkamer is recent opgeleverd (!) en is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en een hangend toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met de opstelling van de Cv-ketel en de wasmachine-droger aansluiting. Daarnaast is hier de vierde slaapkamer gerealiseerd. Over de gehele breedte is een dakkapel geplaatst.

Bijzonderheden:
- Luxe keuken (eind 2022)
- Luxe badkamer (eind 2023)
- Stuukwerk begane grond (2023)
- Vier slaapkamers
- Achtertuin op het zuiden
- Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer circa 515 cm x 528 cm
Keuken circa 347 cm x 314 cm
Slaapkamer 1 circa 314/280 cm x 417 cm
Slaapkamer 2 circa 280/254 cm x 431 cm
Slaapkamer 3 circa 318 cm x 254 cm
Slaapkamer 4 circa 593 cm x 255/315 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 januari 2024
Verkoopdatum
14 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.348
Aangeboden sinds
18 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
125 m2
Inhoud van de woning
330 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, buitenzonwering, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview