Verkocht

Schrijnwerker 83 3201 TJ Spijkenisse

108m2
Wonen
5
Kamers
123m2
Perceel
1980
Bouwjaar
OPGELET | 108 M2 WOONGENOT | IN 2023 VOLLEDIG GERENOVEERD | ALLES NIEUW | NIEUWE UITBOUW | EIGEN CARPORT | EIGEN GROND | ZEER MODERN | LUXE AFWERKING |

Welkom in deze weelderige en prachtig ontworpen woning, waar elk detail zorgvuldig is overwogen om een oase van comfort en luxe te creëren. Bij het betreden van deze woning ervaar je direct een gevoel van verfijning en moderniteit. De volledige woning is voorzien van een prachtige PVC-vloer met een verfijnd visgraatpatroon en de extra toevoeging van vloerverwarming, waardoor een aangename en warme ambiance wordt gecreëerd.

Bij het binnengaan van de woning wordt je direct begroet door een elegant ontworpen separate toilet. Hier vind je prachtig natuursteen met een zwevende fonteintje en stijlvolle zwarte afwerkingen, die een gevoel van luxe en stijl toevoegen aan de ruimte.

De open keuken, die naadloos aansluit op de woonkamer, is een ware droom voor elke keukenliefhebber. Het marmeren werkblad straalt klasse uit en biedt voldoende ruimte om culinaire meesterwerken te creëren. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, zoals een Quooker, combi-oven, koelkast met vriezer en een unieke water diffuser voor verfrissende drankjes. Een handige ijsblokjesmachine en een efficiënte vaatwasser maken het koken en schoonmaken een plezierige taak. De inductie kookplaat en de ruime wasbak maken de keuken compleet en nodigen uit tot gezellig koken en borrelen aan de handige bar.

Aan de rechterkant van de woonkamer is er voldoende ruimte voor een royale eettafel, ideaal voor het creëren van onvergetelijke familiemaaltijden en diners met vrienden. Dankzij de schuifpui aan de ene zijde en prachtige ramen aan de andere zijde wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht, wat een warme en uitnodigende sfeer in het hele huis garandeert.

Wandelend naar de achterkant van de woning kom je bij de gezellige woonkamer, waar een prachtig tv-meubel met sierhaard eronder een prachtige eyecatcher is. De sfeerhaard kan op verschillende standen worden ingesteld qua kleur, waardoor je kunt genieten van de perfecte ambiance die past bij elke gelegenheid. Met een schuifpui die zorgvuldig is geplaatst, krijg je toegang tot de betoverende tuin, waar geen enkel detail over het hoofd is gezien.

De tuin is met veel liefde en aandacht aangelegd. Sfeervolle verlichting in de grond en aan de wanden zorgt ervoor dat de tuin 's avonds een magische plek wordt om te ontspannen. Dankzij de ligging op het oosten geniet je van overvloedige zonuren, terwijl de lengte van de tuin ervoor zorgt dat je ook in de late uurtjes van de zon kunt genieten. Een externe berging biedt voldoende opslagruimte voor al je tuinbenodigdheden, terwijl de eigen carport aan de achterzijde van de woning het parkeren van jouw voertuig een fluitje van een cent maakt.
Eenmaal op de eerste verdieping betovert de woning je met net gestuukte muren die de kamers een frisse en strakke uitstraling geven. Aan je linkerkant tref je de eerste slaapkamer aan, die een oase van rust en comfort biedt. Hier vind je voldoende ruimte voor een royale kast en een knus tweepersoonsbed. Twee dakramen met verduisterende gordijnen zorgen voor een goede nachtrust en laten je elke ochtend ontwaken met natuurlijk licht.

Direct grenzend aan de eerste slaapkamer bevindt zich de tweede slaapkamer, die eveneens royaal van formaat is en jou de mogelijkheid biedt om een gezellige slaapomgeving te creëren. De twee normale ramen zorgen voor een uitstekende ventilatie en laten overdag het zonlicht binnenstromen.

Op de overloop van deze verdieping bevindt zich een deur die toegang geeft tot de werkelijk betoverende badkamer, een ware eyecatcher. De badkamer is prachtig betegeld met grote stenen en voorzien van spotjes die een sfeervolle ambiance creëren. Een mooie lichtlijst rondom de spiegel voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte, terwijl de inloopdouche met een natuurstenen achtergrond een gevoel van luxe en ontspanning biedt. De moderne wastafel en het toilet zijn zorgvuldig afgewerkt met stijlvolle zwarte details, waardoor de badkamer een waar meesterwerk wordt.

Op de tweede verdieping vind je een extra slaapkamer, die alle comfort en ruimte biedt die je nodig hebt. Deze verdieping is tevens voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename temperatuur het hele jaar door. Via de overloop heb je toegang tot het zonnige balkon, gelegen op het zuidwesten, waar je kunt genieten van rustige momenten en een prachtig uitzicht.

In deze schitterende woning komen stijl, comfort en functionaliteit op harmonieuze wijze samen, wat resulteert in een droomhuis dat klaarstaat om jou te verwelkomen in een leven vol luxe en plezier. Mis deze unieke kans niet en laat je betoveren door de vele prachtige details van deze woning. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de magie van deze woning in al zijn glorie.

Specifieke details:
- Recent compleet gerenoveerd (2023)
- Gelegen op eigen grond
- Woonoppervlakte 108
- Badkamer 2023
- Keuken 2023
- Nieuwe pvc vloeren
- Gewitte muren 2023
- Tuin met veel zonuren
- Nieuwe meterkast
- Nieuwe waterleidingen binnen de woning
- Nieuwe elektra kabels in de woning
- Volledige vloerverwarming
- Nieuwe uitbouw
- Nieuwe schuifpui
- Aan de voordeur speeltuin voor kinderen
-  Op loopafstand Metro en bushalte (Spijkenisse centrum)
- Bouwjaar: 1980
- Energie label C
- Oplevering per direct mogelijk.
Begane grond
Welkom in Gildenwijk West, een betoverende buurt die perfect samensmelt met het moderne stadsleven en de rustige charme van een hechte gemeenschap. Gelegen in het hart van een bruisende stad, biedt deze wijk een aantrekkelijke mix van voorzieningen, groene ruimtes en stijlvolle woningen. Laat ons u meenemen op een reis door deze unieke buurt en ontdek waarom Gildenwijk West een ideale plek is om een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen.

Centrale ligging: Gildenwijk West is gunstig gelegen, met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen en openbaar vervoer. Hierdoor bent u binnen enkele minuten in het bruisende stadscentrum, waar u kunt genieten van diverse culturele evenementen, uitstekende eetgelegenheden en boetiekjes. Tegelijkertijd biedt de wijk zelf een oase van rust en kalmte, ideaal voor gezinnen en professionals die waarde hechten aan een evenwichtige levensstijl.

Voorzieningen en diensten: In Gildenwijk West is alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Winkels, supermarkten, gezondheidszorg en scholen bevinden zich allemaal op loopafstand, waardoor het dagelijks leven een fluitje van een cent wordt. Bovendien zijn er tal van recreatieve faciliteiten zoals parken, sportcentra en speeltuinen, waardoor de buurt uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen.

Architectuur en woningen: De architectuur in Gildenwijk West is gevarieerd en uniek. U vindt hier een mix van stijlvolle appartementen, gezellige eengezinswoningen en luxueuze villa's. De buurt is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een harmonieuze ambiance die zich naadloos aanpast aan verschillende levensstijlen. Of u nu op zoek bent naar een gezellig appartement voor uzelf, een ruim familiehuis met een tuin, of een moderne loft met uitzicht op de stad, Gildenwijk West heeft voor elk wat wils.

Gemeenschap en buren: Wat Gildenwijk West echt bijzonder maakt, is de hechte gemeenschapssfeer. Buurtbewoners voelen zich verbonden en zetten zich in voor het welzijn van elkaar. Buurtfeesten, sociale evenementen en initiatieven voor lokale liefdadigheid zijn slechts enkele van de vele manieren waarop de bewoners samenwerken om een positieve omgeving te creëren. Als u op zoek bent naar een plek waar u zich snel thuis zult voelen en waar u de steun van uw buren kunt vinden, dan is Gildenwijk West de juiste plek voor u.

Investeringspotentieel: Naast de prachtige levensstijl die het biedt, heeft Gildenwijk West ook een aantrekkelijk investeringspotentieel. De buurt heeft zich gestaag ontwikkeld en is een gewilde locatie geworden voor zowel lokale bewoners als internationale kopers. De vraag naar onroerend goed blijft groeien, wat het een gunstige keuze maakt voor investeerders op zoek naar een stabiele en waardevaste locatie.
Kortom, Gildenwijk West is een opmerkelijke plek om te wonen, te werken en te genieten van het leven. Met zijn centrale ligging, voorzieningen, diverse woningaanbod en hechte gemeenschap biedt het alles wat u zoekt in een ideale woonomgeving. Wacht niet langer en verken nu de mogelijkheden die deze betoverende buurt te bieden heeft.

Bent u klaar om uw droomhuis te vinden in Gildenwijk West? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw perfecte plek in deze prachtige wijk.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 september 2023
Verkoopdatum
7 maart 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.565
Aangeboden sinds
29 september 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
123 m2
Inhoud van de woning
350 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, ventilatie, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview