Verkocht OV

Rosa Spierstraat 7 3207 WR Spijkenisse

140m2
Wonen
5
Kamers
197m2
Perceel
1993
Bouwjaar
*** IN VERBAND MET DE GROTE INTERESSE IN DEZE WONING IS ER EEN BEZICHTIGINGSSTOP. MAIL ONS BIJ INTERESSE DAN BEWAREN WIJ JE GEGEVENS GRAAG. ***

Unieke kans! Wil je wonen in een prachtig verbouwde woning met garage en een achtertuin met een unieke waterligging? Dan is deze verrassend ruime woning met een echt vakantiegevoel zeker wat voor jou! De woning heeft een extra grote woonkamer, een luxe keuken, vier slaapkamers en een prachtige badkamer! De ligging in de Maaswijk en de eigen oprit maken het geheel compleet!

Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kom dus snel kijken wat deze bijzondere woning allemaal te bieden heeft en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!

Begane grond
Voortuin:
De ruime voortuin en de oprit voor twee auto’s zijn netjes aangelegd. Via de oprit bereik je de garage en de woningentree.

Begane grond:
Entree met toegang tot de hal met de meterkast en toegang tot de woonkamer. Bij binnenkomst valt direct de prachtige ruimte en de strakke afwerking op! De ruime lichte woonkamer is sfeervol ingericht met een cinawall met elektrische sfeerhaard, een prachtige pvc-vloer waaronder comfortabele vloerverwarming en een fijne connectie met de achtertuin!

De luxe keuken is werkelijk een plaatje en de droom van iedere (hobby) kok. Zo is de keuken uitgevoerd met een Bora kookplaat, vaatwasser, een Quooker, koffiezetapparaat, een koelkast, vriezer, een combimagnetron, 2 wijnklimaatkasten en een mooi composiet werkblad. Vanuit de keuken heb je een prettig zicht op de woonkamer en de eettafel waar het genieten is van lange avonden tafelen met vrienden of familie.

Achtertuin:
Wat een plaatje! De tuin is in 2022 aangelegd en geeft met zijn unieke waterligging een echt vakantiegevoel! De tuin is voorzien van een sfeervolle overkapping waardoor het nog langer genieten is van het buitenleven! Achterin de tuin liggen houten vlonders aan het water.

Via de middenhal bereik je het, werkelijk luxe (!) toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste etage:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers en de overloop op deze verdieping zijn voorzien van een laminaat vloer. Daarnaast hebben alle slaapkamers aan de voorzijde van de woning elektrische rolluiken. De hoofdslaapkamer en de badkamer zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning en deze zijn beide vergroot middels een dakkapel.

De luxe badkamer is heerlijk licht en is voorzien van een grote inloopdouche, ligbad, een dubbele wastafel en hangend closet.

Tweede etage:
De zolderverdieping is voorzien van een ruime voorzolder met de opstelling voor de wasmachine, droger en Cv-ketel. Tevens is hier een ruime vierde slaapkamer aanwezig met een hoge nok en handige bergruimte achter de schotten.

Bijzonderheden:
- Gehele woning smaakvol verbouwd in 2021
- Parkeren op eigen erf
- Achtertuin (2022) aan het water
- Elektrische rolluiken (2023)
- Elektrisch zonnescherm
- Twee dakkapellen achterzijde
- Luxe keuken en badkamer
- Inpandige garage
- Oplevering eind mei 2024

Afmetingen:
Woonkamer/keuken circa 45 m2
Slaapkamer 1 circa 400 cm x 367 cm
Slaapkamer 2 circa 513 cm x 268 cm
Slaapkamer 3 circa 326 cm x 363 cm
Slaapkamer 4 circa 450 cm x 393 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.568
Aangeboden sinds
5 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
197 m2
Inhoud van de woning
475 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, ventilatie, rolluiken, kabel-tv, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview