Verkocht

Pomerolgaard 14 3206 PK Spijkenisse

122m2
Wonen
5
Kamers
185m2
Perceel
1981
Bouwjaar
VRIJE LIGGING! Ben je op zoek naar een GROTE hoekwoning met een DAKOPBOUW én een vrije ligging aan Park Braband? En wil je daarnaast genieten van een zonnige tuin, een ruime woonkamer en vier slaapkamers? Dan is dit misschien wel de woning die jij zoekt! Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kijk dus snel verder wat deze fijne woning nog meer te bieden heeft en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging.

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar.
Begane grond
Via een autovrij pad bereik je de woning.

Begane grond:
Woningentree met toegang tot de hal. De hal geeft toegang tot de meterkast, het toilet, de bijkeuken en de woonkamer. De woonkamer geeft toegang tot de keuken, de trapopgang en de trapkast.

De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en gladde wanden. De keuken in modern landelijke stijl is voorzien van onder andere een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een oven, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer. Vanuit de keuken heb je een geweldig uitzicht over het park en de waterpartij.

Achtertuin:
Via de tuindeur krijg je toegang tot de diepe achtertuin. De achtertuin ligt op het zonnige zuid westen en beschikt over meerdere terrassen, zo vind je altijd wel ergens een fijn plekje in de zon of schaduw. De ligging van de tuin is uniek! Je krijgt gewoon een beetje een vakantiegevoel met dit prachtig uitzicht.

1ste etage:
Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaat vloer en het uitzicht zowel aan de voorzijde als de achterzijde is prachtig!

De badkamer is netjes afgewerkt en is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel, een hangend toilet, en een handdoekradiator.

2de etage:
De tweede verdieping is aan de achterzijde uitgebouwd door een grote dakopbouw. Hierdoor is een prachtige zolderverdieping ontstaan met nog eens twee grote slaapkamers. Op de royale overloop is de opstelling van de wasmachine, droger en Cv ketel. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer. Onder de schuine delen van het dak zijn nette bergruimtes gecreëerd.

Bijzonderheden:
-Zeer ruime woning
-Grote dakopbouw
-Diepe achtertuin
-Gedeeltelijk kunststof kozijnen
-Rustige, vrije ligging
-Elektrisch zonnescherm (2022)
-Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer circa 27 m2
Slaapkamer 1 circa 472/373 cm x 491cm
Slaapkamer 2 circa 432 cm x 279 cm
Slaapkamer 3 circa 471 cm x 280 cm
Slaapkamer 4 circa 454 cm x 303/275 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 januari 2024
Verkoopdatum
14 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.746
Aangeboden sinds
17 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
185 m2
Inhoud van de woning
375 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview