Verkocht OV

Magda Janssenstraat 6 3207 VD Spijkenisse

108m2
Wonen
4
Kamers
131m2
Perceel
1991
Bouwjaar
WOW! Wat een heerlijk ruime en lichte woning is dit! Deze goed onderhouden woning is grotendeels gemoderniseerd en heeft gedeeltelijk kunststof kozijnen, een prachtig verbouwde benedenverdieping, een luxe keuken én een ruime tuin op het zonnige zuiden. De combinatie van ruimte en afwerking van deze woning is meer dan goed te noemen! Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kijk dus snel verder naar de foto’s en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging. Wij laten deze fijne woning graag aan je zien.

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!
Begane grond
Begane grond:
Entree met toegang tot de royale hal met de meterkast, toilet, opstelling van de Cv-ketel en toegang tot de woonkamer. Bij binnenkomst valt direct de prachtige ruimte en de strakke afwerking op! De grote pui aan de achterzijde met vide geeft een unieke woonbeleving. De woonkamer is voorzien van een PVC vloer (2022) met comfortabele vloerverwarming, strak gestuukte wanden en openslaande deuren naar de tuin.

De luxe keuken is werkelijk een plaatje en de droom van iedere (hobby) kok. Zo is de keuken uitgevoerd met een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een vaatwasser, een Quooker met daarop alle mogelijke functies, een koffiemachine, een warmhoud lade, een koelkast, vriezer, een groot formaat combi oven en een mooi composiet werkblad. Vanuit de keuken heb je een prettig zicht op de woonkamer en de eettafel waar het genieten is van lange avonden tafelen met vrienden of familie.

Achtertuin:
De zonnige achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd en is voorzien van een ruime betonnen berging. Daarnaast is hier een achterom.

Eerste etage:
Overloop met toegang tot twee (voorheen drie) slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft zicht op de onderliggende woonkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vernieuwd dakraam (2023).

De badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel met granito waskom en een hangend toilet.

Tweede etage:
De zolderverdieping kan worden gebruikte als slaapkamer. Tevens is hier een ruime wasruimte aanwezig en handige bergruimte achter de schotten.

Bijzonderheden:
- Woonkamer met vide aan achterzijde.
- Pui aan de achterzijde geplaatst en voormalig serre betrokken bij de woonkamer (circa 2014)
- Luxe keuken (2022)
- PVC vloer (2022)
- Meterkast vernieuwd in 2022
- 8 Zonnepanelen, opbrengst circa 2,8 MW per jaar
- Dakramen vernieuwd (2023)
- Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer circa 32 m2
Slaapkamer 1 circa 417/343 cm x 487 cm
Slaapkamer 2 circa 466 cm x 271 cm
Zolder circa 485 cm x 540 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.236
Aangeboden sinds
20 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
131 m2
Inhoud van de woning
325 m3
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview