Verkocht

Johan van der Poortenlaan 23 3201 MC Spijkenisse

146m2
Wonen
5
Kamers
258m2
Perceel
2010
Bouwjaar
Wat een RUIMTE en LICHT! Deze twee onder een kapwoning met GARAGE in jaren '30 stijl ligt heerlijk rustig in de mooie wijk ''Het Land''. Aan ruimte geen gebrek! Zowel van binnen als van buiten. Deze mooie woning is voorzien van een gezellige woonkamer, vier grote slaapkamers, een oprit voor twee auto's én een royale tuin! Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kijk snel verder naar de foto’s en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging! Wij laten deze woning graag aan je zien!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar.

Begane grond
Indeling
Voortuin:
De ruime voortuin met oprit voor twee auto’s (deels overdekt) is mooi aangelegd en geeft toegang tot de woning en de garage met elektrische garagedeur.

Begane grond:
Woningentree met toegang tot de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang, de woonkamer en de keuken.

Via de openslaande deuren bereik je de woonruimte met aan je linker hand de woonkamer en aan je rechter hand de keuken.

De woonkamer heeft een fijne open ligging met zicht op de voortuin en straatzijde. De gehele begane grond is voorzien van een parketvloer met comfortabele vloerverwarming en een strakke wandafwerking.

De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een kookeiland met 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven en veel opbergruimte. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast en vaatwasmachine.

Achtertuin:
Via de openslaande deuren in de keuken bereik je de grote achtertuin met diverse gezellige terrassen. Door de ligging zijn er voldoende plekjes in zowel de zon als de schaduw te vinden. Hier is het heerlijk genieten van het buitenleven. Vanuit de achtertuin is de garage te bereiken.

Eerste etage:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Op deze gehele verdieping ligt een mooie vinylvloer en de wanden zijn strak afgewerkt.

De slaapkamer aan de voorzijde is gelegen over de volledige breedte van de woning.

De mooie badkamer is heerlijk ruim en is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een design radiator.

Tweede etage:
Een ruime overloop (waar desgewenst nog een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden) met toegang tot de vierde slaapkamer. Op de overloop is een vaste kast met hierin de aansluitingen voor de was- en droogmachine en de Cv-installatie. Mooi detail is de dakkapel aan de zijkant van de woning waardoor het extra ruim en licht is op deze verdieping.

Bijzonderheden:
-Twee onder één kapwoning
-Garage met elektrische deur
-Voorzien van 3 dakkapellen
-Parkeren op eigen erf
-Ruime tuin
-Oplevering in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 augustus 2023
Verkoopdatum
4 april 2024
Looptijd
8 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.312
Aangeboden sinds
10 augustus 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
258 m2
Inhoud van de woning
540 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
17 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
21 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, rolluiken, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview