Verkocht OV

Flamingohoek 38 3201 HC Spijkenisse

118m2
Wonen
4
Kamers
178m2
Perceel
1980
Bouwjaar
Ben je op zoek naar een ruime woning met een verrassende indeling en volledig voorzien van kunststof kozijnen? En wil je daarnaast een royale tuin met een vrije ligging, een ruime woonkamer, een luxe keuken en een luxe badkamer? Dan is dit misschien wel de woning die je zoekt! Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kijk dus snel verder wat deze mooie woning nog meer te bieden heeft en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!
Begane grond
Begane grond:
Woningentree met toegang tot de hal. De hal geeft toegang tot het toilet, de garderobe, de vernieuwde meterkast, de trapopgang en de woonkamer met half open keuken.

De ruime woonkamer heeft een speelse indeling en ligt over de volle breedte van de woning. De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer en een gladde wandafwerking.

De keuken in modern landelijke stijl (2019) heeft een fijne connectie met de woonkamer en is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, een inductiekookplaat met afzuig-schouw, een combi-oven en koelkast.

Achtertuin:
Via de openslaande deuren krijg je toegang tot de achtertuin met desgewenst waterligging, welke verrassend ruim is. Daarnaast is er een houten berging zodat er genoeg ruimte is voor tuinspullen en gereedschap.

1ste etage:
Overloop met toegang tot twee ruime, lichte slaapkamers en de badkamer. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer, de dakramen zijn voorzien van elektrische rolluiken. Onder de schuine delen van het zijn mooie bergkasten aanwezig.

De moderne badkamer (2022)is voorzien van een grote inloopdouche met regendouche, een wastafelmeubel en een hangend toilet.

2de etage:
Overloop met de opstelling voor de wasmachine en droger. Daarnaast is hier de derde slaapkamer en de technische ruimte met opstelling voor de CV-ketel. Er is op deze verdieping een grote dakkapel geplaatst zodat er extra veel ruimte is ontstaan. Onder de schuine delen van het dak is extra bergruimte gecreëerd.

3e etage:
Via de vlizotrap is er een ruime bergzolder bereikbaar.

Bijzonderheden:
-Kunststof kozijnen (2019-2022)
-Luxe keuken en badkamer
-Meterkast vernieuwd (2019)
-Radiatoren vervangen in 2019
-Zeer ruime woning
-Unieke indeling
-Rustige ligging met park nabij
-CV-ketel 2015
-Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer circa 40 m2
Slaapkamer 1 circa 463 cm x 448 cm
Slaapkamer 2 circa 515/268 cm x 290/075 cm
Slaapkamer 3 circa 493cm x 490 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.



Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.754
Aangeboden sinds
11 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
178 m2
Inhoud van de woning
356 m3
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview