Verkocht

Weverstraat 16 5694 AN Son en Breugel

132m2
Wonen
5
Kamers
473m2
Perceel
1961
Bouwjaar
In een gezellig dorps straatje direct nabij het Dommeldal vindt u de woning waar u wellicht al tijden naar op zoek bent!
Deze uitgebouwde, sfeervolle tweekapper heeft o.a. 4 slaapkamers, een vrijstaande garage en een verzorgde tuin op het oosten.
Ziet u zich hier al wonen? Wacht niet langer en bel voor een afspraak!
Begane grond
Begane grond:
Overdekt entree. Ontvangsthal met garderobe, meterkast en trapopgang. De hal is afgewerkt met laminaatvloer en granol wanden/plafond. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet, fonteintje en inbouwspots.
Uitgebouwde living met meerdere zitjes. De ruimte is voorzien van parketvloer (dunne stroken), deels granol/deels metselwerk wanden, inbouwkast, sfeervolle inzet haard en schuifpui naar de tuin. Vanuit de woonkamer direct toegang tot de dichte keuken.
De keuken is uitgerust met een L-opstelling in lichte kleurstelling voorzien van 4-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, koelkast, 4 couverts vaatwasser en combi-magnetron. Het keukenraam biedt zicht op de tuin en beschikt over een elektrisch bedienbare zonnescreen. Doorgang naar halletje met deur naar de tuin.

Eerste verdieping
Overloop met tapijt, granol wanden, houten schroten plafond en vlizotrap.
Vier slaapkamers respectievelijk 19m2, 12.3m2, 10.8m2 en 7.1m2 groot. Slaapkamer 1 en 2 (voorzijde) zijn beide voorzien van tapijt, granol wanden en houten schroten plafond. Hiervan is 1 kamer momenteel in gebruik als waskamer en v.v. aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.
Slaapkamer 3 en 4 (achterzijde) zijn allebei voorzien van tapijt, granol wanden en houten schroten plafond, daarnaast beschikt 1 slaapkamer nog over een opbergkast en extra zijgevelraam.
Geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, meubel met vaste wastafel, vrijdragend toilet, handdoeken radiator en inbouwspots.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder (nokhoogte 1.51m) met opstelling HR-combiketel Intergas 2015.

Tuin
Keurig verzorgde achtertuin op het oosten voorzien van een 2-tal terrassen waarvan 1 terras aan huis, gazon en vaste beplanting. Tevens een buitenkraantje en achterom naar de oprit.

Details
- Ideale locatie! Rustig gelegen, direct nabij het Dommeldal en daarnaast op korte afstand van scholen (lo) en centrum van Son.
- Vrijstaande stenen garage met kap.
- Eigen oprit.
- Keurig verzorgde achtertuin op het oosten.
- Vier slaapkamers.
- Uitgebouwd aan achterzijde.
- Zonneschermen aan voorzijde (zowel begane grond als de eerste etage).



Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 januari 2024
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.473
Aangeboden sinds
24 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
473 m2
Inhoud van de woning
450 m3
Oppervlakte externe bergruimte
55 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview