Verkocht

Van Gentlaan 27 5694 SB Son en Breugel

142m2
Wonen
6
Kamers
197m2
Perceel
1967
Bouwjaar
Deze uitgebouwde tussenwoning met royale berging komt beschikbaar voor een nieuwe eigenaar!
Met 5 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan 1 slaap- en 1 badkamer op de begane grond) is deze woning interessant voor zowel grote gezinnen, de thuiswerker of wie behoefte heeft aan een slaapgedeelte op de begane grond.
Daarnaast fijn gelegen tegenover speelveld en op loopafstand van de basisschool.
Zien we u snel voor een bezichtiging?
Begane grond
Begane grond:
Overdekte entree. Ontvangsthal met vinyl vloer, stucwerk wanden, trapopgang, trapkast en meterkast. Deels betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje.
De ruime living (type doorzon) is afgewerkt met vinyl vloer, behang wanden, stucwerk plafond en deur naar de keuken. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht in huis. Het raam aan de voorzijde beschikt daarnaast nog over een elektrisch bedienbare zonnescreen.
Vanuit zowel de hal als de woonkamer toegang tot de uitgebouwde keuken. De deels betegelde keuken beschikt over inbouwspots, een grote lichtkoepel en deur naar de tuin. De nette wandopstelling (in lichte tint) is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap en koelkast. De keuken gaat over in de bijkeuken met aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en vervolgens toegang tot het slaapgedeelte.

Slaapgedeelte begane grond:
Geheel betegelde moderne badkamer met grote inloopdouche, badmeubel met vaste wastafel en vrijdragend toilet.
Keurig afgewerkte slaapkamer (11.8m2) met vinyl vloer, stucwerk wanden/plafond, inbouwspots en raampartijen (v.v. zonnescreens) met zicht op de tuin. Uiteraard kan deze kamer ook als werk- of speelkamer dienst doen. Of wat dacht u van een eigen salon aan huis met sanitaire ruimte.

Eerste verdieping
Overloop met laminaat vloer, granol wanden en stucwerk plafond. Drie slaapkamers respectievelijk 14.6m2, 12.8m2 en 7m2 groot. De slaapkamers zijn alle drie afgewerkt met laminaat vloer, behang wanden en stucwerk plafond. Hiervan beschikken 2 slaapkamers over inbouwkasten en 1 over een vaste kast. De slaapkamer aan voorzijde beschikt daarnaast nog over een vaste wastafel en elektrisch bedienbare zonneluifel.
Geheel betegelde badkamer met douchecabine, meubel met vaste wastafel, vrijdragend toilet, handdoekenradiator en inbouwspots.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken. De overloop beschikt over een 4-pans dakraam, opstelling HR-combiketel Remeha 2018 en toegang tot de 2x bergruimte. Hiervan beschikt 1 bergruimte over een tegelvloer een aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.
Slaapkamer 5 (17.1m2) is voorzien van tapijt, behang wanden en houten schroten plafond. Aan de voorzijde een grote dakkapel over nagenoeg de volle breedte van de kamer en aan de tuinzijde een 4-pans dakraam. Daarnaast een vaste wastafel, vaste kast en toegang tot de bergruimte.

Tuin
Grotendeels bestrate achtertuin met een fijn overdekt terras (3.1m bij 3.1m) aan het huis voorzien van lichtkoepel. Daarnaast diverse borders met vaste beplanting en een buitenkraantje. Achterom middels de berging.

Berging:
Zeer royale stenen berging (6.2m bij 4.4m) voorzien van een 2-tal ramen, elektra, achterom en deur naar de tuin.

Details
- Levensloopbestending met slaap- en badkamer op de begane grond. Deze veelzijdige ruimte is ook ideaal als werk-/speelkamer.
- 5 slaapkamers.
- 2 badkamers.
- Kindvriendelijke ligging tegenover speelveld en speeltuin de Molenwiek.
- Royale berging.
- Energielabel C.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 februari 2024
Verkoopdatum
9 maart 2024
Looptijd
23 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.665
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
197 m2
Inhoud van de woning
446 m3
Oppervlakte externe bergruimte
27 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview