Verkocht

Mercuriusstraat 16 5694 TB Son en Breugel

160m2
Wonen
5
Kamers
283m2
Perceel
1970
Bouwjaar
Laat u verrassen door de ruimte die achter de gevel van deze tweekapper schuil gaat!
Deze over de volle breedte uitgebouwde woning heeft naast 4 slaapkamers en een garage een heerlijke woonkeuken voor de thuiskok, praktische bijkeuken én een achtertuin met ideale zonligging op het zuidoosten.
Daarnaast fijn gelegen aan een groot plantsoen in gewilde woonwijk ’t Eigen in Breugel.
Heeft u uw wensenlijstje aardig kunnen afvinken? Plan dan snel die afspraak om vrijblijvend te komen kijken!
Begane grond
Begane grond:
Middels de oprit toegang tot de overdekte entree. Ruime ontvangsthal met garderobe, meterkast en trapopgang. De hal is afgewerkt met laminaat vloer, stucwerk wanden/plafond en radiatorombouw. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet en fonteintje.
De royale L-vormige living beschikt over meerdere zitgedeeltes (bijvoorbeeld voor een tv- of speelhoek) en is afgewerkt met laminaat vloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond. Tevens voorzien van inbouwkast en openslaande deuren naar de woonkeuken.
In de royale woonkeuken speelt zich grotendeels het dagelijks leven af en deze ruimte is bij uitstek geschikt om heerlijk te tafelen met vrienden en familie. U heeft hier de beschikking over een ruime hoekopstelling en spoel-/werkeiland uitgerust met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries, oven en magnetron (alle apparatuur Siemens). Daarnaast meer dan voldoende kastruimte, inbouwspots en een airco (LG). Veel lichtinval middels de diverse raampartijen, grote lichtstraat en openslaande deuren naar de tuin. Aansluitend de praktische bijkeuken met tegelvloer, aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, vloerverwarmingsunit, deur naar de tuin en deur naar de garage.




Eerste verdieping
Overloop met laminaat vloer, stucwerk wanden/plafond. Drie slaapkamers respectievelijk 17.4m2, 11.5m2 en 8.1m2 groot. De slaapkamers zijn alle drie voorzien van laminaat vloer, deels behang/deels stucwerk wanden en elektrisch bedienbare rolluiken. Hiervan beschikken 2 slaapkamers over een radiatorombouw en de slaapkamer aan voorzijde biedt toegang tot het balkon.
Geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad met douche, vaste wastafel, staand toilet en handdoekenradiator.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken. Overloop met laminaat vloer, stucwerk wanden, zijgevel raam met rolluik (handbediend) en bergruimte. CV-/wasruimte met opstelling HR-combiketel Remeha 2010 en omvormer t.b.v. de zonnepanelen.
Slaapkamer 4 met laminaat vloer, stucwerk wanden/plafond, airco (Aiko), dakkapel over de volle breedte met elektrisch bedienbaar rolluik en extra bergruimte achter schuifwand.

Tuin
De achtertuin is op het zuidoosten gesitueerd en beschikt over een groot terras aan huis met zonneluifel. Daarnaast een tweede ‘overdekt’ terras, vaste beplanting, buitenkraantje en achterom.

Details
- Gelegen aan groen plantsoen nabij allerhande voorzieningen zoals natuur, sportfaciliteiten, basisscholen, supermarkt, speeltuin en uitvalswegen.
- Over de volle breedte uitgebouwd aan achterzijde 2010.
- De riante woonkeuken en bijkeuken (uitbouw) zijn voorzien van vloerverwarming.
- Grote lichtstraat uitbouw.
- 18 zonnepanelen.
- Achtertuin op het zuidoosten.
- Vier slaapkamers.
- 2 airco’s.
- Ruim voldoende eigen parkeermogelijkheden (oprit en garage).

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 februari 2024
Verkoopdatum
10 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.925
Aangeboden sinds
9 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
283 m2
Inhoud van de woning
587 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, glasvezel, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview