Verkocht OV

Dommelstraat 19 5691 AS Son en Breugel

123m2
Wonen
4
Kamers
290m2
Perceel
1934
Bouwjaar
Vrijstaand wonen direct aan de rand van het centrum van Son!
Deze uitgebouwde, karakteristieke, vooroorlogse én zelfs levensloopbestendige woning is zeer goed onderhouden met een slaap- en badkamer op de begane grond!
Daarnaast biedt de woning nog 2 extra slaapkamers op de verdieping en de eenvoudige optie tot het creëren van een extra badkamer, heerlijke tuin en een afsluitbare carport.
Is dit de sfeervolle woning waar u al tijden naar op zoek bent? Maak dan snel een afspraak en stap binnen om samen met de makelaar deze woning te bekijken!
Begane grond
Begane grond:
Ontvangsthal met marmeren vloer, spachtelputz wanden, meterkast en fraaie trapopgang. De hal biedt toegang tot de living.
De sfeervolle L-vormige living is voorzien van leistenen vloer, stucwerk wanden en balken plafond. Het rookkanaal met de houtkachel zorgt voor een speelse scheiding waardoor meerdere zitjes gecreëerd kunnen worden. Het zitgedeelte aan de voorzijde beschikt over een fraaie erker met deels glas-in-lood. Vanuit het eetgedeelte toegang tot de kelder en tevens de keuken.
De dichte keuken (in uitbouw) is afgewerkt met granito vloer, betegelde wanden en biedt toegang tot de tuin en vlizotrap naar de bergzolder (nokhoogte 2.05m) met opstelling HR-combiketel Nefit 2013. De lichte keukenopstelling is uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat (2023), afzuigkap, combi-oven, kokend water kraan en koelkast.
Geheel betegelde toiletruimte met granito vloer, vrijdragend toilet en fonteintje.
Aansluitend aan de keuken de praktische, geheel betegelde bijkeuken met pantryblok, aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, lichtkoepel en deur naar de tuin.

Slaapgedeelte begane grond (uitbouw):
Vanuit de bijkeuken toegang tot het slaapgedeelte op de begane grond. De slaapkamer is voorzien van laminaat vloer, stucwerk wanden/plafond en ramen met zicht op de tuin (v.v. horren). Tevens toegang tot de geheel betegelde badkamer (gerenoveerd in 2023). De badkamer beschikt over een inloopdouche, badmeubel met wastafel, inbouwspots en mechanische ventilatie. De badkamer is eveneens bereikbaar vanuit het voorste gedeelte van de keuken.

Eerste verdieping
Overloop met tapijt, deels stucwerk/deels houten betimmering en dakkapel (aan zijgevel) met glas-in-lood. Twee grote slaapkamers.
De slaapkamer aan voorzijde beschikt over een laminaat vloer, deels stucwerk/deels houten betimmering, 2 inbouwkasten, glas-in-lood ramen en vlizotrap naar de bergzolder.
De slaapkamer aan achterzijde is voorzien van tapijt, deels stucwerk/deels houten betimmering en eveneens glas-in-lood ramen.
Aangezien de royale afmeting van deze verdieping is er de optie om met minimale inspanning en middelen een extra badkamer te creëren.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder (beplankt, nokhoogte 1.98m).

Tuin
Tuin en berging:
Keurig verzorgde, grotendeels bestrate achtertuin op het noordwesten. De tuin beschikt over een tweetal overdekte terrassen (respectievelijk 8.4m2 en 10.5m2 groot) waarvan het grootste terras met open haard. Daarnaast vaste beplanting, een vijverpartij, buitenkraantje, achterom en toegang tot de berging. De berging (8.9m2) beschikt over elektra en een kacheltje.

Carport:
Vanuit de achtertuin toegang tot de carport welke middels rolpoort afsluitbaar is aan een achtergelegen toegangsweg (vanuit de Julianastraat).

Details
- Direct aan de rand van het centrum van Son gelegen.
- Levensloopbestendig met slaap- en badkamer op de begane grond.
- 2 eigen parkeermogelijkheden: afsluitbare carport en op eigen oprit.
- Diverse fraaie glas-in-lood ramen aanwezig.
- Schilderwerk buitenzijde 2023.
- Vloerverwarming aanwezig in de woonkamer, keuken, bijkeuken en badkamer.
- Elektra vernieuwd 2023.
- Badkamer gerenoveerd in 2021.
- Nagenoeg de gehele woning voorzien van rolluiken (handbediend).
- Ontdek de mogelijkheden van deze woning, waar naast de twee bestaande slaapkamers ook de optie bestaat om op de 1e verdieping een extra badkamer te
creëren. Maak van deze ruimte jouw droomhuis met de flexibiliteit om je eigen behoefte aan te passen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.350
Aangeboden sinds
12 januari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
290 m2
Inhoud van de woning
476 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview