Verkocht

Sint Joris Doelstraat 3 3245 BA Sommelsdijk

154m2
Wonen
4
Kamers
163m2
Perceel
1929
Bouwjaar
Ontdek uw droomhuis in het historische hart van Sommelsdijk! Deze charmante tussenwoning, compleet met een royale garage, is de perfecte combinatie van modern comfort en authentieke sfeer, ideaal gelegen in een levendige gemeenschap.

De locatie van dit huis is simpelweg ongeëvenaard. Gelegen in het historische centrum van Sommelsdijk, bent u slechts een korte wandeling verwijderd van alle essentiële dorpsvoorzieningen. Of het nu gaat om boodschappen doen, een avondje uit eten, of genieten van lokale evenementen, alles ligt binnen handbereik.

Binnenin wordt u begroet door een ruime en uitnodigende leefruimte. De begane grond, met vloerverwarming, biedt een warme en comfortabele sfeer gedurende alle seizoenen. De vloerverwarming zorgt niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat maar draagt ook bij aan een efficiënte energiehuishouding.

De keuken is een van de hoogtepunten van deze woning. Uitgerust met een modern kookeiland, biedt het ruimte voor culinaire avonturen en gezellige etentjes. De keuken is niet alleen functioneel, maar ook een visueel middelpunt in het huis, perfect voor degenen die van koken en gezelligheid houden.

Op de bovenverdiepingen vindt u een ruime badkamer, ideaal om te ontspannen na een lange dag. Het dakterras biedt een heerlijke privéplek buiten waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht over het historische centrum.

Een unieke toevoeging aan dit huis is de zolder. Momenteel bereikbaar via een vlizotrap, biedt het de mogelijkheid om met de installatie van een vaste trap een extra slaapkamer te creëren. Dit biedt enorme potentie voor gezinnen die behoefte hebben aan meer ruimte.

De royale garage biedt een zee aan bergruimte voor elke hobbyist of klusser. Door de eigen ingang is deze ruimte ook uitermate geschikt om een kantoor aan huis te creëren.

Kortom, deze woning in Sommelsdijk is een zeldzame kans voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van historische charme, modern comfort, en een leven in het hart van een levendige gemeenschap. Mis deze kans niet om uw perfecte thuis te vinden in het prachtige Sommelsdijk!
Begane grond
Entree:
Plavuizen vloer v.v. vloerverwarming en vaste kast.

Woonkamer:
Plavuizen vloer v.v. vloerverwarming en trapopgang.

Keuken:
Kookeiland, combi-oven (2023), losstaande koel-/vriescombinatie, enkele spoelbak, vaatwasser, 5-pits gas-op-glas kookplaat, spots in het plafond, plavuizen vloer v.v. vloerverwarming en een voorraadkast.

Toilet:
Plavuizen vloer v.v. vloerverwarming, zwevend, wastafel en geheel betegeld.

Garage:
Inpandig te bereiken, krachtstroom, betonnen vloer, dubbel openslaande deuren, meterkast en toegang tot de kelder.

Buitenplaats:
Grotendeels betegeld.

Eerste verdieping
Overloop:
Laminaatvloer en deur naar dakterras.

Slaapkamer 1:
Laminaatvloer, inbouwkast en designradiator.

Slaapkamer 2:
Laminaatvloer, inbouwkast en radiator.

Slaapkamer 3:
Laminaatvloer en radiator.

Badkamer:
Inloopdouche, wastafel met meubel en 2 handdoekenkasten, designradiator, witgoedaansluitingen, dakvenster en deels betegeld.

Dakterras:
Vlonders, schutting en ruime berging.

Toilet:
Zwevend, geheel betegeld en wastafel.

Tweede verdieping
Ruime zolderverdieping die nu nog via een vlizotrap te bereiken is, cv-ketel (Remeha Avanta 2012), bergkasten en dakvenster.

Tuin
Extra’s:
- In het historische centrum gelegen;
- Op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen;
- Ruime keuken v.v. een kookeiland;
- Begane grond v.v. vloerverwarming;
- Dakterras;
- Ruime badkamer;
- De zolder is nu nog te bereiken via een vlizotrap maar er kan een vaste trap worden geplaatst waardoor er een extra slaapkamer gecreëerd kan worden.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 januari 2024
Verkoopdatum
4 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.464
Aangeboden sinds
3 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
163 m2
Inhoud van de woning
681 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
32 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
47 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview