Verkocht

Schoolpad 19 3245 AV Sommelsdijk

72m2
Wonen
3
Kamers
48m2
Perceel
1902
Bouwjaar
Op zoek naar een gezellige starterswoning die dicht bij het centrum en alle voorzieningen ligt? Dan is deze woning aan Schoolpad 19 in Sommelsdijk precies wat je zoekt! Deze knusse woning biedt veel charme en comfort. Met 2 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer voorzien van een laminaatvloer, een balkenplafond en een open haard, en een nette open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur, is dit een ideale plek om te beginnen.
Begane grond
Bij binnenkomst vind je een entree met toilet en meterkast, waarna je wordt verwelkomd in de gezellige woonkamer. De royale kelder biedt extra opslagruimte. De bijkeuken is ruim en handig, met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping
Op de bovenverdieping vind je een overloop, een volledig betegelde badkamer met wastafel en douche, evenals een ruime slaapkamer met toegang tot een tweede slaapkamer. Dit maakt de woning ideaal voor een klein gezin, een stel of zelfs als investering.

Tuin
Het enige dat deze woning niet heeft, is een tuin, maar met het centrum en alle voorzieningen binnen handbereik kun je genieten van het bruisende leven, de nabijgelegen en groene ruimtes.

Details
Kortom, dit is een geweldige kans om een gezellige en goed onderhouden starterswoning te bezitten op een handige locatie. Mis deze kans niet!"

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 september 2023
Verkoopdatum
29 maart 2024
Looptijd
7 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.917
Aangeboden sinds
6 september 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
48 m2
Inhoud van de woning
240 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview