Verkocht OV

Oostelijke Achterweg 40 3245 AN Sommelsdijk

57m2
Wonen
2
Kamers
60m2
Perceel
1890
Bouwjaar
Op zoek naar een gezellige en sfeervolle (starters)woning in de oude dorpskern van Sommelsdijk? Zoek dan niet verder, want in een van de oudste straatjes, midden in de karakteristieke dorpskern, van Sommelsdijk treft u deze unieke kans aan. Deze gezellige en sfeervolle (starters)woning dateert uit 1890 en ademt een en al historie. Met zijn charmante uitstraling en authentieke details is het de perfecte woning voor wie op zoek is naar karakter en sfeer.

Bij binnenkomst in de woning wordt u direct gegrepen door de warme en uitnodigende sfeer die het huis uitstraalt. De woonkamer, met zijn knusse indeling, nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige momenten met familie en vrienden. De keuken is praktisch ingericht en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van uw favoriete maaltijden.

Een belangrijk pluspunt van deze woning is de recentelijk vervangen CV-ketel uit 2019, waardoor u verzekerd bent van een efficiënte en betrouwbare verwarming van het huis. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, maar zorgt ook voor een lagere energierekening.

De woning beschikt over 1 slaapkamer, die voorzien is van een dakkapel. Dit zorgt voor extra ruimte en licht in de slaapkamer, wat het een aangename plek maakt om te ontspannen en tot rust te komen. Of u nu een boek leest, werkt aan uw hobby's of gewoon geniet van een goede nachtrust, deze slaapkamer biedt het allemaal.

Gelegen op 60m2 eigen grond, biedt deze woning ook buiten voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht. De woning beschikt over een tuintje op het oosten.

Kortom, deze gezellige en sfeervolle (starters)woning in de karakteristieke oude dorpskern van Sommelsdijk is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een woning met karakter, comfort en een stukje geschiedenis. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de rijke historie van Sommelsdijk en geniet van het wonen in een van de meest sfeervolle huizen in de regio.
Begane grond
Entree:
Plavuizen vloer en radiator.

Woonkamer:
Laminaatvloer, meterkast, openhaard, balkenplafond, radiator en trapopgang.

Keuken:
Laminaatvloer, enkele spoelbak, 4-pits gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, radiator en vaste kast.

Toilet:
Staand, ¾ betegeld en laminaatvloer.

Badkamer:
Inloopdouche met regendouche, wastafel met bovenkast, witgoedaansluitingen, handdoekenradiator, elektrische afzuiging en geheel betegeld.

Eerste verdieping
Overloop:
Laminaatvloer, radiator en cv-ketel (Remeha 2019).

Slaapkamer 1:
Laminaatvloer, dakkapel, radiator en Velux dakvenster met verduistering.

Tuin
Eigen achterom, nieuwe schutting en buitenverlichting.

Details
Extra’s:
- Starterswoning;
- CV-ketel 2019;
- Op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen;
- Betaalbare woning.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.719
Aangeboden sinds
12 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
60 m2
Inhoud van de woning
212 m3

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview