Verkocht

Binnenweg 35 3245 AA Sommelsdijk

87m2
Wonen
3
Kamers
100m2
Perceel
1894
Bouwjaar
Welkom aan de Binnenweg 35 in Sommelsdijk! Deze charmante woning uit 1894 heeft alles in huis voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een knusse plek om samen te wonen. Daarnaast ligt deze woning op korte afstand van het centrum van Sommelsdijk/Middelharnis, met winkels, scholen en andere voorzieningen binnen handbereik.
Begane grond
Bij binnenkomst valt gelijk de karakteristieke uitstraling van dit huis op. De hal leidt je direct de sfeervolle woonkamer in, in de woonkamer ligt een houten vloer. Aansluitend bevindt de keuken, deze is voorzien met allerhande inbouwapparatuur. In de keuken vindt je achter 2 Louvre deuren een handige bergruimte en ruimte voor uw wasmachine en droger.
Aansluitend aan de keuken is een hal, die je bij de badkamer, het toilet en naar de achtertuin brengt.

Eerste verdieping
Vanuit de woonkamer kun je naar de eerste verdieping, met aan het einde van de overloop een tweede toilet en aan beide kanten een slaapkamer. 1 van de slaapkamers biedt toegang tot het ruime dakterras. Een dakkapel aan beide kanten zorgt voor ruime kamers.

Tuin
De achtertuin van 44 m2 biedt voldoende ruimte voor gezellige zomeravonden en speelsessies met de kinderen. De achtertuin heeft een achterom.

Details
- 90m2 woonplezier
- Bouwjaar 1894
- 2 slaapkamers
- Ruim dakterras
- Nabij centrum Middelharnis

Ben jij op zoek naar een karaktervolle woning met moderne gemakken? Dan is Binnenweg 35 in Sommelsdijk precies wat je zoekt. Neem snel contact met ons op en ontdek wat dit prachtige woonhuis te bieden heeft. Welkom thuis!

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 maart 2024
Verkoopdatum
16 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.398
Aangeboden sinds
6 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
100 m2
Inhoud van de woning
323 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
28 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview