Verkocht

Dokter Rupertlaan 29 3761 XR Soest

135m2
Wonen
4
Kamers
147m2
Perceel
1964
Bouwjaar
De kenmerken van de Dokter Rupertlaan 29 in Soest zijn toch echt wel luxe, instapklaar en uitstekend onderhouden. Deze fijne, ruime eengezinswoning is gebouwd in 1964 op een perceel van 147 m2 en het woonoppervlak bedraagt 135 m2. Er zijn 2 riante slaapkamers op de eerste verdieping en op de tweede verdieping bevindt zich de derde slaapkamer, prachtige keuken, bijkeuken en badkamer, sfeervolle woonkamer, grote berging, kantoorruimte en een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. Al met al een heerlijk gezinshuis. De huidige bewoners hebben dit huis al 30 jaar in bezit en in die 30 jaar is er genoeg aan het huis gedaan waardoor het er nu piekfijn bij staat.

2023 zijn de dakgoten vernieuwd.
2023 heeft de Boer schilderwerken de buitenzijde aangepakt.
2020 nieuwe badkamer.
2020 zijn er 12 zonnepanelen geplaatst.
2018 nieuwe keuken, bijkeuken en de meterkast is vernieuwd.
2002 nieuwe dakpannen.

Het energielabel C is 31-10-2023 geregistreerd. Dat het energielabel C is geworden komt onder andere door de 12 zonnepanelen, dakisolatie en overal dubbelglas.

De ligging is in alle opzichten fantastisch te noemen. Het Colenso Park is bijvoorbeeld maar 10 minuten lopen, Paleis Soestdijk is pak ‘m beet 5 minuten fietsen en je boodschappen ga je waarschijnlijk doen op de gezellige Burgemeester Grothestraat/ Van Weedestraat en dat is maar 2 minuten met de fiets. Hier is iedere donderdag markt, vind je fijne gezellige restaurants en leuke kledingwinkels. De Burgemeester Grothestraat is eigenlijk de winkelstraat van Soest. En daar woon jij misschien straks maar 500 meter vandaan. Ook het OV, scholen, sportschool, huisarts zijn op
loop-/fietsafstand.
Begane grond
Entree, meterkast, handige trapkast en toiletruimte. Sfeervolle en lichte L-vormige living met toegangsdeur naar de achtertuin. In de uitbouw, aan de achterzijde bevindt zich de moderne keuken welke is v.v. een 4 pits inductiekookplaat, vaatwasmachine en afzuigkap.
Deze bijkeuken wens ik iedereen toe. Praktisch, veel bergruimte en goed ingedeeld. Hier bevindt zich de overige keukenapparatuur zoals een combimagnetron en heel handig, een dubbele koelkast en vriezer. Ook kan je hier je wasmachine en droger kwijt.

Eerste verdieping
Trapopgang, overloop, twee ruime slaapkamers, waarvan er een met vaste kledingkast en beide voorzien van rolluiken, prachtig verbouwde badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De voormalige badkamer is nu in gebruik als een werkkamer, maar misschien ga jij er wel een inloopkast van maken?

Tweede verdieping
Vaste trap, voorzolder, kastenwand met schuifdeuren, extra bergruimte en opstelling cv-ketel.
In deze derde slaapkamer kom jij heerlijk tot rust. Dit komt o.a. door de airco en de wastafel (je hoeft dan niet naar beneden om je tanden te poetsen). Het grote dakraam zorgt voor een fijne lichtinval.

Tuin
Een besloten en onderhoudsvriendelijke achtertuin die ook toegankelijk is via een “achterom”. Er is een grote berging met elektra aanwezig voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap.

Details
- Gehele woning v.v. dubbelglas.
- Luxe keuken en badkamer.
- CV-ketel Nefit excellent 2001 CW5.
- De laminaatvloer op de begane grond is pas 1 jaar oud.
- Drie ruime slaapkamers en een werkkamer.
- Deels elektrisch bedienbare rolluiken.
- 12 sunpower maxeon zonnepanelen.
- Grote berging.
- Onderhoudsvriendelijke tuin met achterom.
- Voldoende parkeergelegenheid.
- Op loopafstand van diverse winkels en omliggende natuurgebieden, zoals Colenso Park, Baarns bos en natuurlijk paleis Soestdijk.
- Alle praktische voorzieningen zoals winkels, uitgaansgelegenheden, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen zijn op loop-/fietsafstand.
- Uitvalswegen naar de A27 en A1 bevinden zich om de hoek.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 februari 2024
Verkoopdatum
5 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.919
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
147 m2
Inhoud van de woning
458 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview