Verkocht

Beukenlaan 63 3762 AG Soest

176m2
Wonen
4
Kamers
598m2
Perceel
1928
Bouwjaar
Ben je opzoek naar ruimte in en om je huis en heb je altijd al die droom gehad om vrijstaand te gaan wonen? Met de Beukenlaan 63 kan jij je droom misschien wel eens gaan verwezenlijken. Met dit fijne familie huis kan je echt alle kanten op. Denk aan wonen op de begane grond (levensloopbestendig) of toch gewoon je hobby/werk uitoefenen zonder een ander in de weg te lopen. Waarom dit huis zoveel mogelijkheden heeft komt onder andere door slimme indeling. Er is een grote multifunctionele ruimte aanwezig (50 m2), garage, 3 ruime slaapkamers, ruime zolder, 2 prachtige badkamers, 3 toiletten, luxe keuken en een sfeervolle woonkamer met apart eetgedeelte. Dit alles is gelegen op een perceel van 598 m2 en het woonoppervlak bedraagt maar liefst 176 m2.

Zoals je op de foto’s kan zien hebben de huidige bewoners niet stil gezeten.

- De badkamer op de begane grond is in 2023 gerealiseerd.
- De keuken is in 2018 vernieuwd en aangebouwd.
- Meterkasten en elektra vernieuwd in 2018.
- De woonkamer en de 1ste verdieping zijn in 2015/2016 aangepakt.
- Gevels en begane grond vloer geïsoleerd in 2016/2017.
- De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming met uitzondering van de multifunctionele ruimte (is wel voorbereid).

De meeste huizen hebben vaak maar parkeergelegenheid voor 2/3 voertuigen. Dat is hier gelukkig echt een ander verhaal. Met gemak parkeer je 7 auto’s, plaats om je boot of camper te wassen en ga zo maar door. En als je dan al je voertuigen hebt geparkeerd, dan kan je ook nog eens heerlijk plaatsnemen in de riante en zonnige achtertuin. Je oprit is namelijk zo groot dat je helemaal geen tuin verliest.

Centraler dan dit kan bijna niet. Paleis Soestdijk en het adembenemende natuurgebied “De Stulp” zijn maar 10/15 minuten fietsen en de prachtige Soester Eng is maar 4 minuten fietsen. Je boodschappen kan je lopend doen, want nog geen 300 meter wandelen en je staat midden in het winkelcentrum met meerdere supermarkten, groenteboer, bakker, drogisterij etc. De van Weedestraat, scholen, sportclubs, bossen en het openbaar vervoer zijn ook om de hoek. De Beukenlaan is een doorgaande weg waardoor je zo richting Amsterdam of Utrecht rijdt. Je hoeft niet heel Soest door. De huidige bewoners hebben hier vanaf 2015 met heel veel plezier gewoond. Ze willen nu graag dichterbij familie en vrienden gaan wonen.
Begane grond
Hal, toiletruimte, luxe badkamer met inloopdouche (regendouche), ligbad, wastafelmeubel en designradiator, aparte deur naar de ruime zolder, hier bevinden zich ook de 2 cv-ketels, 1 ketel is voor de multifunctionele ruimte en 1 ketel voor het woonhuis, sfeervolle woonkamer met apart eetgedeelte en het hart van het huis, de keuken. Wat een eyecatcher is dit. De keuken is voorzien van meer dan genoeg inbouwapparatuur, te weten een 5 pits inductiekookplaat met 5-kookzones (de pan kan overal op de plaat staan en niet enkel op het standaard plekje), Quooker, combi magnetron, stoomoven, vaatwasmachine, afzuigkap, 180 cm koelkast en een 180 cm vrieskast. Geniet hier met vrienden en familie en neem plaats aan “de bar”. Via de keuken is er toegang tot de multifunctionele ruimte. Op dit moment ingericht als kantoor maar wat ben jij er van plan? Een mancave, chillruimte voor de kids of… Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor je wasmachine/droger en er is een tweede toilet. Omdat de multifunctionele ruimte een eigen toegangsdeur heeft vanaf de garage kan je denken aan kantoor, salon of een praktijkruimte aan huis. Natuurlijk moet je dit wel met de gemeente Soest bespreken.

Eerste verdieping
Overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan de master bedroom echt hotelchique is. Het hotel gevoel komt echt door de mooie badkamer en suite (inloopdouche, toilet en wastafelmeubel). Tevens is de master bedroom v.v. airco (2020)

Tuin
In de achtertuin is het heerlijk toeven. Geniet hier van de rust en privacy. Er is een speels zitgedeelte gecreëerd en je kan lekker de haard aansteken. Zie jij jezelf al marshmallows draaien?

Details
- Door middel van een aparte toegangsdeur en eigen oprit mogelijkheid tot kantoor/salon aan huis (in overleg met de gemeente Soest).
- De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming met uitzondering van de multifunctionele ruimte (is wel voorbereid).
- Nabij winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.
- De Stulp is een schitterend natuurgebied en ligt tussen de tuinen van Paleis Soestdijk en Lage Vuursche in en niet te vergeten Korenmolen De Windhond. De Windhond is maar 4 minuten fietsen.
- Veel bergruimte.
- Gehele woning v.v. dubbele beglazing op één enkel raam na.
- Gehele woning is geïsoleerd, denk aan dak-, vloer- en gevelisolatie.
- De multifunctionele ruimte verdient nog wel de nodige aandacht. Deze ruimte heeft niet het afwerkingsniveau zoals de rest van de woning.
- Energielabel en meetcertificaat aanwezig.
- Laadpaal ter overname aanwezig.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 december 2023
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.119
Aangeboden sinds
1 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
598 m2
Inhoud van de woning
692 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
21 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, glasvezel, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview