Verkocht

Kilstraat 23 3363 CD Sliedrecht

108m2
Wonen
5
Kamers
153m2
Perceel
1967
Bouwjaar
Deze degelijke eengezinswoning is gelegen in een ruim opgezette, rustige en doodlopende straat. De woning heeft onder meer 4 slaapkamers en een nieuwe CV-combiketel, verder biedt de woning veel lichtinval door de grote raampartijen. In de omgeving vind je de nodige voorzieningen zoals openbaar vervoer, het Willem Dreespark en winkelcentrum ‘Populierenhof’.

Met een grote speelplaats direct tegenover de woning, veel parkeergelegenheid en een grote voor- en achtertuin is het uiterst prettig wonen in deze autoluwe straat!

Wij nodigen je van harte uit dit aanbod van binnen te komen bezichtigen.
Begane grond
Middels de authentieke voordeur met rooster vindt de entree plaats in de hal met meterkast, garderoberuimte, vaste kast en trapopgang naar de 1ste etage. Nette toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Woonkamer met toegang tot de achtertuin en veel lichtinval, het raam aan de voorzijde is voorzien van een elektrisch zonnescreen. Keuken met onder meer veel opbergmogelijkheden, wasmachine aansluiting, keramische kookplaat en inbouwoven. Vanuit de keuken eveneens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met bergingskast en vaste open trap naar de 2de etage. Badkamer met ligbad v.v. douchegelegenheid en wastafel. Drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met vaste inbouwkasten.

Tweede verdieping
Voorzolder met dakraam en de nieuwe cv-installatie (2023). Royale 4de slaapkamer met tweedeurs schuifkast en dakkapel met kunststof kozijnen en rolgordijn. Beide ruimten hebben aan weerszijden berging achter de knieschotten.

Tuin
Voortuin
De ruime voortuin (westgericht, ca. 6,00 x 5,45 m) is voorzien van een buitenkraan, sierbestrating en diverse vaste beplanting.

Achtertuin
De heerlijke achtertuin is ca. 11,50 meter diep en biedt over de gevelbreedte van de woning een elektrisch knikarm zonnescherm. Achter in de tuin staat de stenen berging (ca. 3,87 x 2.07 m.) v.v. elektra en aangebouwde overkapping met achterom. Hiernaast is de tuin ingericht met sierbestrating en diverse plantenborders met een diversiteit aan vaste beplanting.

Details
- De woning is gelegen op eigen grond.
- De CV-combi ketel is in juli 2023 geïnstalleerd.
- De meterkast herbergt 6 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 februari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.963
Aangeboden sinds
3 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
153 m2
Inhoud van de woning
350 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview