Verkocht

De Achthoek 47 4322 DA Scharendijke

69m2
Wonen
4
Kamers
512m2
Perceel
1975
Bouwjaar
Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze, zeer goed onderhouden, gemoderniseerde en uitgebouwde recreatiewoning, op één van de meest geliefde parken van Schouwen-Duiveland, aanbieden.

Het park “De Achthoek” heeft haar populariteit o.a. te danken, de fantastische locatie, de oase van groen en rust, de eigendomssituatie, alle woningen zijn gesitueerd op eigen grond en niet te vergeten de uiterst lage parklasten.

De huidige eigenaar heeft de zgn. type A-woning, gemoderniseerd en uitgebouwd, waardoor er een recreatiewoning is ontstaan met het gehele woonprogramma op de begane grond.
In de aanbouw is een nieuwe riante badkamer en een grote slaapkamer gerealiseerd, waardoor er samen met de twee slaapkamers op de 1ste verdieping en de fraaie, rondom gelegen, tuin een bijzonder recreatieobject is ontstaan.

De op eigen grond gesitueerde recreatiewoning is gelegen op het kleinschalige bungalow park “De Achthoek”, een park met de rechtsvorm “Stichting”. Een unieke situatie waardoor de jaarlijkse parkbijdrage slechts € 350,-- bedraagt. De eigenaren van de woningen zijn geheel vrij in het recreatieve gebruik van hun woning, er is geen verhuurverplichting en/of organisatie en het park is vrij toegankelijk. (geen slagboom) Indien u echter de recreatiewoning wenst te verhuren zijn ook hier tal van mogelijkheden voor.
Een mooi rendement op uw investering is hierbij te realiseren. (wij kunnen u hierover informeren)

Welkom in De Achthoek 47 te Scharendijke:

Begane grond:
De recreatiewoning beschikt over een voor- en achter ingang. Aan de voorzijde (woonkamer) treft op een ruim terras de 1ste toegangsdeur. Aansluitend aan dit terras bevindt zich de fraaie voortuin, welke grenst aan de toegangsweg (weg lus uitsluitend bestemd voor aanwonende).
Ook bevindt zich hier de parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.
Middels het tuinpad aan de rechterzijde, bereikt u de riante achtertuin van de woning. In de achtertuin bevindt zich een groot terras en een tuinhuis. Vanaf de achterplaats komt u middels de 2e toegangsdeur in de keuken.
De open keuken in lichte kleurstelling is voorzien van een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en keramische kookplaat. Aansluitend aan de keuken treft u de eethoek en de gezellige woonkamer.
In de woonkamer, voorzien van een plavuizen vloer, bevindt zich een fraaie HR-houtkachel en de spiltrap naar de 1ste verdieping. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tussenhal, waar de witgoed aansluitingen en de HR cv-ketel zich bevinden. Hier treft u ook de meterkast, voorzien van een vernieuwde en uitgebreide groepenkast.
Vanuit deze hal heeft u toegang tot het 1ste (gasten) toilet en de ruime luxe badkamer, voorzien van ligbad (whirlpool), douche, wastafelmeubel en 2e toilet.
Aansluitend aan de badkamer bevindt zich een ruime slaapkamer voorzien een schuifdeuren kastenwand en een schuifpui naar de achtertuin.

1ste verdieping:
Middels de spiltrap, vanuit de woonkamer, bereikt u de overloop. De overloop, voorzien diverse kastruimten geeft u toegang tot de 2e en 3e slaapkamer.

Locatie/omgeving:
De locatie van deze recreatiewoning is echt bijzonder te noemen. Te midden van het Grevelingenmeer, de Noordzee, strand, duinen en polderlandschappen treft u, in een oase van groen, deze fraaie woning. De jachthaven van Scharendijke en een grote supermarkt bevinden zich op een steenworp afstand. Het Grevelingenmeer, recreatiegebied de Brouwersdam met het Noordzeestrand, bekend van de vele watersport mogelijkheden, op slechts ca. één kilometer.
Verder beschikt Scharendijke over vele voorzieningen, zoals diverse horeca gelegenheden, openbaar vervoer, huisarts, sportfaciliteiten, enz. enz. Maar ook de verdere omgeving biedt u tal van bezienswaardigheden, zoals de historische stadjes Brouwershaven en Zierikzee of de Deltawerken. De uitgestrekte fietsroutes leiden u langs mooie duin en polderlandschappen naar al dit moois. Kortom een geweldige omgeving om lekker te relaxen.

Algemeen:
- Het betreft een recreatiewoning, permanente bewoning is niet toegestaan.
- Recreatieve verhuur van de woning is wel toegestaan.
- Deze keurig onderhouden recreatiewoning zal worden geleverd inclusief, in de lijst van zaken vermelde
inventaris.
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing
- De verwarming en het warme water wordt voorzien door een HR Nefit cv-ketel. (eigendom)
- De woning is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming.
- Er is sprake van een actieve en financieel gezonde VVE (Stichting)
- Uitstekend onderhoud van openbaar groen door VVE
- Bijzonder lage jaarlijkse parkkosten

Hoewel bovenstaande informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen wij geen
aansprakelijkheid aanvaarden voor enige onvolledigheid of onvolkomenheden.
De opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.




Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 januari 2024
Verkoopdatum
23 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.993
Aangeboden sinds
24 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
512 m2
Inhoud van de woning
340 m3
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, rookkanaal, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview