Parcivalring 305 5221 LG 's-Hertogenbosch

153m2
Wonen
5
Kamers
114m2
Perceel
2007
Bouwjaar
Het slot is gerealiseerd in het hart van De Haverleij; De Kastelenstad van 's-Hertogenbosch. Dit lichte, frisse gezinshuis verkeert in goed onderhouden staat en is door de huidige eigenaren op stijlvolle, moderne wijze ingericht. Een zee aan licht en ruimte met tegelijkertijd een fijne ambiance dankzij het luxe afwerkingsniveau.
Begane grond
Via de moderne onderhoudsvrije voortuin komen we bij de woning. De moderne entree met meterkast en garderobe, geeft toegang tot de ruime toiletruimte.

Vanuit de hal bereikt u woonkamer die in open verbinding staat met de semi-woonkeuken. De woonkamer is, evenals de rest van deze verdieping, uitgevoerd met een fraaie tegelvloer en raampartijen over de volle breedte met een bijzonder fraai weids uitzicht over het groen van de dijk. De dubbele openslaande tuindeuren in de keuken bieden direct toegang tot de tuin. Deze luxe en moderne keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur waaronder een 5 pits gasfornuis, koffiemachine, combi-oven, stoomoven, vaatwasser, koel- en vrieskast.

Eerste verdieping
Vanaf de royale overloop zijn drie (slaap)kamers alsmede de badkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en radiator. De laundry is tevens op deze etage gesitueerd.

Tweede verdieping
Een ruimtelijke zolderverdieping biedt de ultieme mogelijkheid om een master bedroom te creëren of een tweetal slaapkamers. Nu in gebruik als lounge kamer met groot dakterras ( 38 m2) waar u heerlijk in de zon kunt zitten. In de winter en op donkere dagen drinkt u uw glas wijn in de lounge.

Tuin
Uw tuin bevindt zich achter een uniforme muur met hekwerk kenmerkend voor Het Slot. De tuin is onderhoudsarm en sfeervol met een gunstige ligging ten opzichte van de zon (zuidwest)

Details
GROEN EN CENTRAAL WONEN IN DE HAVERLEIJ

De Haverleij wordt gekenmerkt door zijn centrale ligging nabij de stad ‘s-Hertogenbosch, een goede bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer en de gemakkelijke toegankelijkheid tot diverse uitvalswegen. Het JBZ en Centraal Station zijn tevens uitstekend bereikbaar. Het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch biedt een grote variatie aan winkels, restaurants en supermarkten. Voor de kinderen zijn er diverse scholen en sportverenigingen op fietsafstand bereikbaar.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.348
Aangeboden sinds
3 augustus 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
114 m2
Inhoud van de woning
596 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
38 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
23 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview