Voormeerstraat 13 2493 WH 's-Gravenhage

133m2
Wonen
6
Kamers
146m2
Perceel
2009
Bouwjaar
OPGELET | 5 SLAAPKAMER WONING | DUURZAAM | 11 ZONNEPANELEN |

Welkom bij deze uitzonderlijke gezinswoning in het schilderachtige Leidschendam,
waar moderne elegantie samensmelt met uitstekend onderhoud en energiezuinigheid.
Deze prachtige 3-laagse woning, met een royaal woonoppervlak van 133m2, belichaamt de perfecte combinatie van comfort, luxe en functionaliteit.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een verzorgde voortuin die de toon zet voor het vakmanschap dat deze woning kenmerkt. De hal op de begane grond is met zorg betegeld, net als de rest van deze etage. Rechts bevindt zich de meterkast met 7 groepen en glasvezel, gevolgd door een keurig betegeld toilet met fonteintje.

Eenmaal in de woonkamer wordt de aandacht voor detail duidelijk. De prachtige afwerking straalt een gevoel van luxe uit, terwijl de indeling zorgvuldig is overwogen voor een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

De keuken, een ware eyecatcher, is ruim opgezet en uitgerust met hoogwaardige Siemens-apparatuur, waaronder een gasfornuis, vaatwasser, stoomoven, magnetron, afzuiging en inbouwkoffiemachine. Het indrukwekkende keukeneiland, met een bar om van hapjes en drankjes te genieten, vormt het centrum van deze culinaire oase. Dimbare spotjes voegen een vleugje sfeer toe aan zowel de keuken als de aangrenzende woonkamer, waar een sierhaard warmte en charme toevoegt.

Via de openslaande deuren kom je in de zonnige tuin op het zuidwesten, voorzien van elegante shutters die niet alleen bescherming bieden tegen de zon, maar ook een charmante uitstraling hebben. Een overkapping voor fietsen en een extra berging completeren deze buitenruimte, die tevens achterom bereikbaar is.

Op de eerste verdieping wachten vijf deuren op ontdekking. De royale master bedroom aan de voorkant wordt vergezeld door een luxe badkamer met inloop stortdouche, handdoekradiator, toilet en dubbele wastafel. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers met uitzicht op de tuin, waarvan één ruim en de andere perfect geschikt is voor een tweepersoonsbed. Extra opbergruimte onder de trap is een slimme toevoeging.

De tweede verdieping herbergt nog twee slaapkamers, een wasruimte en een ruime berging. Een dakraam verlicht de voorste slaapkamer, terwijl de vijfde slaapkamer profiteert van een dakkapel voor extra ruimte. De wasruimte biedt voldoende plaats voor een wasmachine, droger, cv-ketel en de omvormer voor de zonnepanelen.

Deze woning is compleet met een vliering van 3.7m bij 5.2m, waardoor er extra opslagruimte beschikbaar is. Ervaar het hoogste niveau van comfort, stijl en duurzaamheid in deze sublieme gezinswoning in Leidschendam.




Bijzonderheden:
- 11 zonnepanelen
- Tuin op het zuidwesten
- Goed onderhouden
- Eeuwigdurend afgekocht
- Bouwjaar 2009
- Volledig voorzien van HR + glas in houten raamkozijnen
- Woonoppervlak 133m2
- Perceeloppvervlak 146m2
- Energie label afgenomen voor plaatsen zonnepanelen;
- Voorzien van Hr+ glas


De Rietbuurt in Leidschendam is een betoverende wijk die bekend staat om zijn aangename leefomgeving en sfeervolle ambiance. Gelegen te midden van groene parken en schilderachtige waterwegen, biedt deze buurt een perfecte balans tussen rust en stedelijke levendigheid.

Een opvallend kenmerk van de Rietbuurt is het doordachte ontwerp van de huizen, die harmonieus samensmelten met de natuurlijke omgeving. De fraaie architectuur en goed onderhouden tuinen dragen bij aan het aantrekkelijke straatbeeld. Wandelend door de rustige straten voel je meteen de vriendelijke sfeer en het gemeenschapsgevoel dat hier heerst.

Wat het wonen in de Rietbuurt extra bijzonder maakt, is de nabijheid van diverse voorzieningen. Van lokale winkels tot gezellige cafés en restaurants, alles is binnen handbereik. Bovendien zijn er goede scholen en recreatiemogelijkheden in de buurt, waardoor het een ideale plek is voor zowel gezinnen als individuen.

De ligging van de Rietbuurt is ook gunstig voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten. Prachtige wandel- en fietspaden langs het water nodigen uit tot ontspannende tochten en bieden een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Kortom, de Rietbuurt in Leidschendam staat synoniem voor een idyllisch woongebied waar bewoners genieten van het beste van twee werelden: de rust en ruimte van de natuur, gecombineerd met de gemakken van een levendige buurt. Het is niet alleen een plek om te wonen, maar een thuis waar het heerlijk vertoeven is.





Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.429
Aangeboden sinds
15 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
146 m2
Inhoud van de woning
480 m3

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview