Verkocht

Louis Armstrongkade 350 2551 WZ 's-Gravenhage

92m2
Wonen
3
Kamers
108m2
Perceel
1980
Bouwjaar
Louis Armstrongkade 350

Wonderful wonen

Wanneer u op zoek bent naar een aantrekkelijke woning waar u nauwelijks nog iets aan hoeft te doen, dan is deze eengezinswoning aan de Louis Armstrongkade 350 het huis dat u zoekt. Deze driekamerwoning met ruime tuin is tot in de puntjes verzorgd. Een moderne keuken en een prachtige badkamer zijn de eyecatchers in deze woning. Vrij naar Louis Armstrong is dit met recht ‘what a wonderful house’.

De woning in de Louis Armstrongkade staat op een hoek. Met het puntdak waaronder zich de zolder bevindt is het echt een huis. In 2021 is het huis van kunststof kozijnen voorzien. De voordeur geeft toegang tot de gang met een in visgraatmotief gelegde vloer. Hierdoor toont de gang ook een stuk ruimer. Behalve de meterkast, de toegang tot de woonkamer en de trap naar de slaapverdieping, is hier ook het moderne toilet.
De woonkamer waar de visgraatvloer is doorgelegd, is heerlijk licht. Daarvoor zorgen de ramen aan de voor- en de achterzijde voor. Het plafond is voorzien van inbouwspots. De keuken aan de straatzijde is weliswaar in het zicht maar een glazen wand met schuifdeur zorgt toch voor een fraaie afscheiding. Wilt u zich even afsluiten om te genieten van de keuken? Dan schuift u gewoon de deur dicht. De keuken is modern en in wit uitgevoerd en uiteraard van alle denkbare gemakken voorzien.

De trap in de gang brengt u naar de slaapverdieping. Een ruime overloop ontsluit twee lichte slaapkamers en de badkamer. Zowel de slaapkamer aan de straatzijde als die aan de tuinzijde zijn aangenaam ruim. De masterbedroom aan de straatzijde heeft ruimte genoeg om er een forse kast in te plaatsen.

Zoals gezegd is naast de keuken op de begane grond de badkamer dé eyecatcher van de woning. De badkamer is voorzien van een smaakvol bad, een inloopdouche en een mooi badkamermeubel. In combinatie met de luxe sanitair werkelijk een plaatje om te zien.
Op de overloop geeft een vlizotrap toegang tot een handige bergzolder. Ideaal om daar de spullen op te slaan die u niet iedere dag nodig heeft.
Terug naar de woonkamer waar je via de tuindeur de ruime tuin inloopt. Omdat de woning op de hoek staat is de tuin net een stukje ruimer dan die van de buren. Buren die overigens volgens de huidige eigenaar “onwijs vriendelijk” zijn. In de tuin staat een stenen berging waar u uw tuinspulletjes en fietsen kunt plaatsen. Via de achteruitgang kunt u de tuin verlaten.

De Louis Armstrongkade is een gezellige straat in de Haagse wijk Loosduinen. De voorzieningen zijn met het Winkelcentrum in de Loosduinse Hoofdstraat binnen handbereik. Ook het groen zoals een fraai park en het strand van Kijkduin is lekker dichtbij. Bus 26 en RandstadRail lijn 3 stoppen in de buurt. Kortom met recht ‘what a wonderful world’.

Bijzonderheden
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 30-11-2029;
- De gehele woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met isolatie glas (2021) ;
- Energielabel B;
- Verwarming en warm water via CV- Ketel Remeha ( 2020 );
- Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping ( 2021);
- PVC visgraat houtlook op de begane grond en de eerste verdieping (2021);
- Nieuwe groepen kast (2021);
- Keuken, badkamer en toilet vernieuwd in (2021);
- Gemeten conform NEN2580 Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2024
Verkoopdatum
1 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.881
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
108 m2
Inhoud van de woning
392 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
17 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview