Verkocht

De Gaarde 230 2542 CN 's-Gravenhage

158m2
Wonen
5
Kamers
187m2
Perceel
2005
Bouwjaar
In de geliefde kindvriendelijke woonwijk Erasmuspark met uitzicht op een groenstrook met sloot, ligt deze zeer ruime 6 kamer hoekeengezinswoning met een zonnige achtertuin, 2 stenen schuren en afgesloten achteringang. Woonkamer, woon-/eetkeuken, twee toiletten, badkamer, 4 slaapkamers en veel bergruimte. Dit fijne familiehuis is zeker een bezichtiging waard!

De woning is centraal gelegen en in de directe omgeving van winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer richting het centrum en de uitvalswegen. Tevens is het met de auto tien minuten rijden naar het strand en de zee.


Indeling:

Begane grond:
Entree van de woning op straatniveau. Hal, toilet met fonteintje en 2 vaste kasten waarin één met elektra 8 groepen met twee aardlekschakelaars. Via de hal heeft u toegang tot de ruime luxe woon-/eetkeuken met onder de trap een ruime voorraadkast. De keuken is voorzien van een granitoblad, vloertegels en diverse inbouwapparatuur o.a. 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, oven, combimagnetron, koel-/vriescombinatie en een gezellige eetbar. In de keuken heeft u via een deur toegang tot de zonnige tuin met fonteintje-/ waterkraan en buitenverlichting.

1e Verdieping:
Via de trap gaat u naar de zeer ruime woonkamer met vloertegels en vloerverwarming, frans balkon en trap naar de tweede verdieping.

2e Verdieping
Overloop 1e slaapkamer aan de voorzijde gelegen met laminaatvloer, tussen badkamer met een ruime inloopdouche, toilet, handdoekenradiator en vaste wastafel met ombouw, 2e slaapkamer aan de achterzijde gelegen met laminaatvloer.

3e Verdieping:
Overloop met nis en kast waarin de opstelling voor de Cv-ketel, warmte terugwin installatie en de aansluiting voor de wasmachine/-droger, 2 ruime slaapkamers aan de voor- en achterzijde gelegen met laminaatvloer.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2005
Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
Elektra 8 groepen met 2 aardlekschakelaars
Energielabel A
Brandmelders
Volledig geïsoleerd
HR combi-ketel 2016 en W.T.W.
Keuken en apparatuur uit 2016
Tuin met zijingang
Elektrische zonnescherm
Kozijnen en schuifpui kunststof met dubbelglas HR++
Oplevering in overleg
Meetrapport (NEN 2580 ingemeten) en plattegronden zijn beschikbaar


In verband met bet bouwjaar van de woning zal de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 oktober 2023
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.128
Aangeboden sinds
12 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
187 m2
Inhoud van de woning
616 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview