Verkocht

C.a. van Beverenplein 15 2552 HT 's-Gravenhage

141m2
Wonen
6
Kamers
168m2
Perceel
1982
Bouwjaar
Aan een gezellig groen pleintje gelegen in een geliefd gedeelte van Houtwijk deze fijne, zeer ruime eengezinswoning met een zonnige achtertuin en zij-ingang met optie voor een carport. Woonkamer met open keuken, twee toiletten, twee badkamers, vijf slaapkamers, balkon en terras en veel bergruimte op de zolder. Dit fijne familiehuis is zeker een bezichtiging waard!

De woning ligt in de directe omgeving van het winkelcentrum Loosduinen met gevarieerd winkelaanbod, openbaar vervoer naar het centrum, diverse scholen o.a. “The International School”, diverse sportvoorzieningen, Landgoed Ockenburgh waar u heerlijk kan wandelen en gezellig kan lunchen bij Kasserie OCK.
Tevens op fietsafstand van de zee, strand en duinen.

Indeling:

Begane grond:
Entree woning, hal, toilet met fonteintje, vaste kast met elektra en de trap naar de 1e verdieping.
Via de hal heeft u toegang tot de slaapkamer/woonkamer aan de voorzijde van de woning met entree naar de badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel en vaste kast waarin de aansluiting voor de wasmachine en de droger zich bevinden. Aan de achterzijde liggen de 2e en 3de slaapkamer met laminaatvloer en een toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de woonkamer met laminaatvloer en een open keuken met diverse inbouwapparaten o.a. afzuigkap, 5-pits gaskooplaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-vriescombinatie, kast met de opstelling voor de Cv-ketel en toegang tot het balkon.

2e Verdieping:
Overloop, slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, 2e badkamer voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, 2e toilet en handdoekenradiator en een slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het terras.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1982
Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
Elektra 12 groepen met aardlekschakelaar
Energielabel B
Cv-ketel 2020 Remeha Tzerra Ace 39C CW5
Optie tot carport aan de zijkant van de woning
voorzijde woning houtenkozijnen
Achterzijde en begane grond woning kunststofkozijnen
Oplevering in overleg
Meetrapport (NEN 2580 ingemeten) en plattegronden zijn beschikbaar


In verband met het bouwjaar van de woning zal de ouderdoms-en materialenclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins. dan wel de gevolgen daarvan.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen makelaar in. Uw makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 oktober 2023
Verkoopdatum
15 april 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.368
Aangeboden sinds
31 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
168 m2
Inhoud van de woning
452 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview