Verkocht

Van Langendonckstraat 19 3076 SG Rotterdam

71m2
Wonen
4
Kamers
174m2
Perceel
1961
Bouwjaar
Wat een plaatje mogen wij u weer aanbieden!

Op EIGEN GROND gelegen in de schrijvers- en dichtersbuurt in Lombardijen, staat deze fraaie 3-(voorheen 4-)kamereengezinswoning, met royale voor- en achtertuin, balkon en veel privacy door de hoge schuttingen en beschermde ligging.

Een geliefd stukje Rotterdam-Zuid met van twee werelden het beste. Enerzijds bevind je je in een wereldstad, en zijn alle stadse faciliteiten toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Anderzijds heeft deze kindvriendelijke wijk een vriendelijk, rustig en dorps karakter.

Binnen 20 minuten bent u in het centrum van Rotterdam, maar in- en nabij Lombardijen is ook volop vertier te vinden.

Wat dacht u van “Baroeg”, een begrip in Nederland in de cultuursector voor bijzondere concerten. Gaat u graag uit eten, of een drankje doen? Het meest gastvrije “Feijenoord-cafe” van Rotterdam; "'t Haantje" aan de Bierens de Haanweg met terras is op loopafstand.

Voor kinderen is het een heel fijne wijk om op te groeien. De wijk heeft veel sport- en speelveldjes. Op loopafstand bevindt zich een actieve speeltuinvereniging “Pascal”, die talloze activiteiten organiseert voor jong en oud. Ben je daar uitgespeeld? Op de fiets, enkele minuten verder, zijn in Vreewijk nog meer speeltuinen te bezoeken.

En er is meer te doen voor kinderen: “Kinderboerderij de Kooij”, de educatieve tuin, en de "Bouwspeeltuin" aan de Maeterlinckweg zijn slechts enkele voorbeelden. Basisscholen zijn goed vertegenwoordigd in deze wijk, waar relatief veel (jonge) gezinnen wonen.

Bent u natuurliefhebber? Het Spinozapark heeft naast sportmogelijkheden ook een indrukwekkende verscheidenheid aan planten en bloemen, en niet te vergeten; het ruime Bijenpark vlakbij deze woning is een fijne wandelomgeving in elk seizoen.

Op de fiets kunt u ook gemakkelijk een van de dichtbij zijnde sportscholen of fitnesscentra bezoeken (Healthcenter, Oosterbaan Gym, of de Zonnetrap). Verder zijn er o.a. voetbalverenigingen, tennisvereniging "de Enk", en handbalvereniging "Atomium" in de omgeving te vinden.

Winkels zijn op loopafstand (bijvoorbeeld de winkelstrip aan de Spinozaweg). Ook met bus, auto of fiets zijn in de omgeving winkels, en winkelcentra waar u naar hartenlust kunt shoppen (Winkelcentrum Keizerswaard of Winkelcentrum Zuidplein, waarvandaan u met metro, bus en tram alle kanten op kunt). Treinstation Lombardijen is eveneens op korte afstand.

Voor ieder wat wils dus!
Begane grond
Via de poort van de schutting komt u binnen in de ruime voortuin. De tuin is volledig bestraat en beschikt over een tuinhuisje, waar voldoende ruimte is voor al uw tuingereedschap of het stallen van uw fiets.

Middels de voortuin heeft u toegang tot de woning. Entree met garderobehoek. In de gang bevindt zich een meterkast, trap naar de eerste verdieping, bergkast en toilet.

U komt via de open keuken binnen in de sfeervolle en lichte doorzonwoonkamer. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast- en vriezer en combimagnetron. U kijkt tijdens het koken uit op de fraaie achtertuin.

Via de woonkamer kunt u middels openslaande deuren de zeer royale achtertuin bereiken, welke is voorzien van een stenen berging en recentelijk opnieuw is betegeld. Ziet u zich hier al heerlijk toeven in de zomer? Met een cocktailtje dobberen in uw eigen zwembad? Barbecue aan? Of misschien maakt u wel uw eigen moestuin? Alles is mogelijk in deze riante achtertuin!

Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer en twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt over een heuse inloopkast. Ook is hier de cv-ketel gesitueerd. Het is mogelijk om van deze ruimte weer een derde slaap-/hobbykamer te maken. De slaapkamer die aan de voorzijde is gelegen, heeft toegang tot het balkon.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douchescherm en badkamermeubel.

De woning heeft veel privacy door de hoge schuttingen, aan zowel de voor- als achterzijde. U kunt dus heerlijk beschut van het zonnetje genieten.

Wilt u dit plaatje met eigen ogen bewonderen? Wacht dan niet langer en neem contact op om de woning te bezichtigen, want ook hier geldt weg=weg.


Details
- De woning is op eigen grond gelegen en voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
- Verwarming en warm water middels een cv-ketel (Vaillant, bouwjaar 2006)
- Energielabel: C
- De achtertuin is op het noorden gelegen, de voortuin op het zuiden.
- Oplevering in overleg.
- De notaris is voorbehouden aan de verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.



Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 januari 2024
Verkoopdatum
19 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.493
Aangeboden sinds
21 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
174 m2
Inhoud van de woning
250 m3
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview