Spanjaardstraat 69 3025 TK Rotterdam

156m2
Wonen
7
Kamers
95m2
Perceel
1912
Bouwjaar
Wil jij dagelijks kunnen genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft? Dan is deze RUIME tussenwoning van 156 m2 aan de Spanjaardstraat dé plek voor jou! Dit pand beschikt over 5 slaapkamers verdeeld over 3 woonlagen, een balkon en tuin én biedt heel veel mogelijkheden voor gebruik als een ruim huis waar je met een gezin heerlijk kunt wonen of als woning met atelier/kantoor aan huis. De woning is gelegen in de bruisende wijk Bospolder met een levendige winkelstraat om de hoek. Kortom, wil je wonen nabij het water met alle voorzieningen in de nabije omgeving? Wij nodigen je van harte uit om deze woning in Rotterdam met eigen ogen te komen bewonderen!

Het nieuwe Lloydkwartier en Delfshaven zijn gelegen aan de Nieuwe Maas. Je treft in deze buurten creatieve ondernemers en prachtige woningen. Het bruist er van nieuwe en historische architectuur. Ook zijn alle stadse voorzieningen zeer toegankelijk. De woning heeft een perfecte ligging ten opzichte van diverse supermarkten, basisscholen, sportfaciliteiten, winkels, recreatiemogelijkheden, diverse uitvalswegen, het openbaar vervoer en het Euromastpark, met bekende hotspots als Parqiet en Dudok in het Park. De opstapplaats van de watertaxi bevindt zich ook in de nabije omgeving.

INDELING:
Entree voorportaal met trapopgang naar de 1e verdieping, opgang naar de gang met toiletruimte voorzien van fonteintje, meterkast (9 groepen + hoofdschakelaar) en deur welke toegang biedt tot het souterrain.

Vanuit de gang heb je toegang tot de doorzonwoonkamer, en niet zomaar een woonkamer! Hier vormt de laminaatvloer een goede match met de gladde wanden, inbouwspotjes en de aangename hoeveelheid lichtinval.
Middels de openslaande deuren is er toegang tot de veranda en trap naar de heerlijke stadstuin gelegen op het westen.

De open keuken uit 2019 is gelegen aan de voorzijde van de woning. De moderne keuken is uitgevoerd in een L-opstelling en v.v. voldoende kastruimte, een spoelbak en diverse en inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gastoestel, afzuigkap, koelkast, combi-oven en nieuwe vaatwasser uit 2023.

De riante tuin, circa 7.5 meter breed en circa 5 meter diep, is gelegen op het westen en daardoor ideaal voor tuinliefhebbers of mensen met groene vingers. Doordat de tuin is gelegen op het westen kun je de gehele dag door genieten van de zon. Door de diepte van de tuin is deze naar eigen smaak op verschillende manieren in te richten, zoals het creëren van diverse zitplekken. Mocht je toch behoefte hebben aan wat schaduw, dan kun je gebruik maken van het zonnescherm.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar 2e verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot alle vertrekken.

Op deze verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan één gesitueerd aan de voorzijde en de andere slaapkamer bevind zich aan de achterzijde, en de derde slaapkamer op deze verdieping ligt tussen de beide slaapkamers in.

De wanden en het plafond van de slaapkamers en de overloop zijn voorzien een granolmuur en de vloer is afgewerkt met een doorlopende laminaatvloer.

Tevens is er nog een aparte betegelde toiletruimte op deze verdieping, voorzien van een staand toilet en fonteintje.

De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is volledig betegeld met beige vloertegels en witte wandtegels. De badkamer is v.v. een inloopdouche met glazen wand, wastafelmeubel met spiegelkast, vaste kast en handdoekradiator.

2e verdieping:
Overloop met opstelplaats van de CV-ketel (merk: Remeha, bouwjaar: 2010). Op deze verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, waarvan één slaapkamer gesitueerd is aan de voorzijde en de andere slaapkamer aan de achterzijde van de woning.
De slaapkamer aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot het ruime balkon gelegen op het westen. Ook is er op deze verdieping een hobbykamer.


AFMETINGEN:
Voor de afmetingen en indeling, zie plattegrond.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 156 m2;
- Perceel ca 95 m2;
- Externe bergruimte ca 22 m2;
- Bouwjaar 1912;
- Energielabel C;
- 5 slaapkamers;
- Centraal gelegen;
- Voorzien van een tuin en balkon;
- Oplevering in overleg.


Vraagprijs: € 575.000,-- k.k.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Wil je deze leuke woning van binnen bekijken? Bel of e-mail direct voor een vrijblijvende afspraak.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.686
Aangeboden sinds
25 september 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
95 m2
Inhoud van de woning
453 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
22 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview