Oudedijkse Schiekade 13A 3043 LA Rotterdam

110m2
Wonen
4
Kamers
181m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Onbekend stukje Rotterdam !! Hele aangename woonomgeving met veel groen en toch dichtbij de stad. Staan maar weinig huizen dus unieke kans een energiezuinige 4 kamer eengezinswoning (dijkwoning) met uitgebouwde woonkamer te bemachtigen.

De enorme achtertuin met terras van maar liefst 24m diep biedt altijd zon. Er is genoeg ruimte voor liefhebbers van tuinieren om er een paradijs van te maken. Achter de tuin is een voetpad met erachter een waterplas. De ruim 6 meter diepe voortuin is in de zomer ook een goede plek om tot in de late uurtjes buiten te zitten.

Het geheel is goed onderhouden en mocht je nog meer ruimte wensen dan is er de mogelijkheid een dakopbouw te plaatsen. Ideale locatie voor gezinnen want de straat kent slechts bestemmingsverkeer, eindeloos veel mogelijkheden om buiten te spelen en vlakbij zijn scholen. Er zijn niet zoveel eengezinswoningen die zo dicht bij de stad liggen.

Indeling

Begane grond
Entree op de begane grond, gang met toilet, meterkast, stookruimte met VC en trapopgang naar 1e verdieping, riante living van ca. 47m2 met 3 meter hoog plafond, vloerverwarming, CV houtkachel en toegang naar 8m2 groot terras en de tuin. In de half open woonkeuken 8m2 in landhuisstijl zit een vaatwasser, oven, inductie kookplaat met afzuigschouw en genoeg kastruimte.

1e verdieping
Overloop, toegang naar drie slaapkamers ca. 9, 9.5 en 17m2, ruime klassiek betegelde badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel, bij de overloop is een wasmachine/droger ruimte

Locatie
De woning is gelegen in een groene, kindvriendelijke buurt met alle benodigde voorzieningen binnen bereik. De lange winkelstraat aan de Baumannlaan is ideaal voor de dagelijkse boodschappen met keuze uit meerdere supermarkten en speciaalzaken maar is ook gezellige horeca. Voor ontspanning kun je onder andere terecht in Diergaarde Blijdorp, het wijktheater, de Polders, Park Zestienhoven etc. dit ligt binnen op loop- of fietsafstand. In de omgeving zijn meerdere basisscholen, kinderopvangcentra, gezondheidscentrum, apotheek, bibliotheek, sportvoorzieningen, bus tracé en openbaar vervoer. In slechts 15 minuten fietsen ben je in het centrum van Rotterdam. Met de auto ben zit je in paar minuten op de rijkswegen A13 en A20 . Kortom je zit centraal en toch landelijk.

Energie besparende maatregelen
In de woonkamer staat een CV houtkachel. Deze stookt zonder gas te verbruiken water heet op dat wordt opgeslagen in een buffervat van 275 liter in de kelder.
Op het dak zijn 12 zonnepanelen geïnstalleerd om te besparen op elektra

Bijzonderheden:
- Gelegen op 181m2 erfpacht grond die over de volledig looptijd is afgekocht
- Extra perceel achterin tuin van 49m2 is huurgrond van de Gemeente voor € 84,- per jaar
- Energielabel A
- Verwarming middels CV combi 2013 en houtkachel met warm water voorziening.
- Deze woning heeft een uitgebouwde woonkamer
- Woonoppervlakte 110m2, terras aan woonkamer 8m2, bergingen 8m2, inhoud ca. 381m3
- Bouwjaar 1991
- Achtertuin met 2 bergingen en achterom
- Geheel houten kozijnen met dubbele beglazing
- Bitumen is 5 jaar oud, dak is 2 jaar geleden vernieuwd
- Schilderwerk aan achterzijde verricht in 2021
- Staat van onderhoud is goed
- Mogelijkheid uit te breiden met extra verdieping
- Oplevering in overleg doch al op korte termijn te aanvaarden

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Match Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.318
Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning, dijkwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
181 m2
Inhoud van de woning
381 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview