Jacob Catsstraat 11 3035 PA Rotterdam

147m2
Wonen
6
Kamers
80m2
Perceel
1897
Bouwjaar
Een ruim herenhuis met maar liefst 4 verdiepingen in het gezellig en altijd bruisende Oude Noorden. De woning beschikt over een achtertuin, twee balkons en een loggia.
Dit pand is ideaal voor wie veel ruimte zoekt en graag naar eigen inzicht wil verbouwen om hier een droomwoning van te maken.

De ligging van de woning is uitstekend te noemen! Hoe fijn is het om de deur uit te stappen en een kop koffie te kunnen drinken bij de meest hippe koffiecafés in de buurt, zoals Man met Bril koffie, Coppi. Ook voor een gezellige lunch of diner is ruime keus, denk aan zaken als Bird, Urban Bakery, Mecca en Bagels & Beans.

Goed om te weten is dat het moderne ‘High Line Park’ binnenkort aangelegd zal worden. Het park, bovenop de Hofbogen biedt de mogelijkheid om via het oude spoor naar het centrum te wandelen. Afwisselend vind je grote en kleinere rustpunten, zoals een dek waar je kan zonnebaden en pleinen waar activiteiten en exposities kunnen plaatsvinden.
Station Noord en het Centraal Station Rotterdam, het centrum van Rotterdam, uitvalswegen en openbaar vervoer zijn allen makkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Kortom, het stadse leven is binnen handbereik!

Indeling
Begane grond
Ruime hal die toegang geeft tot de woonkamer, trap naar de overige verdiepingen, de woonkamer, toiletruimte en de keuken.
De ruime woonkamer biedt toegang tot de grote woonkeuken waar u middels openslaande deuren toegang heeft tot het balkon. Via de keuken heeft u toegang tot de badkamer.

Eerste verdieping
Overloop, wc-ruimte en toegang tot de tweede doorzonwoonkamer met open keuken en bijkeuken met loggia.

Zolderverdieping
Op deze verdieping heeft u drie slaapkamers, de badkamer en een balkon.

Souterrain
In het souterrain is er een slaapkamer en een grote ruimte waar veel spullen opgeslagen kunnen worden. Eventueel kan de begane grondvloer worden verhoogd en kunt u hier een mooie woonruimte van creëren.

Er is een stadstuin, twee balkons en een loggia.

Afmetingen
Kelderruimte ca. 53m2
Begane grond 54m2
Eerste verdieping 55m2
Zolderverdieping 38m2
Totale woonoppervlakte 147m2

Overige inpandige ruimte 53m2
Balkons, loggia 17m2
Perceel 80m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1897, energielabel G, eenvoudige staat van onderhoud, grotendeels houten kozijnen met dubbele en enkele beglazing. Oplevering per direct.

De naam van de straat is gegeven door een bouwondernemer en vernoemd naar Jacob Cats, 1577-1660, dichter en raadpensionaris van Holland en West-Friesland 1636-1651.

Interesse?
Maak direct een afspraak om dit ruime herenhuis met 4 verdiepingen, tuin, twee balkons en loggia te bezichtigen!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.048
Aangeboden sinds
19 september 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1897

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
80 m2
Inhoud van de woning
534 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
17 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
53 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview