Verkocht OV

Diephuisstraat 120 3053 TC Rotterdam

109m2
Wonen
4
Kamers
162m2
Perceel
1961
Bouwjaar
Deze goed onderhouden woning, gelegen nabij station Meijersplein, combineert functionaliteit met comfort.
De woning ligt in een verkeersluw hofje en leuke buren die er vrijwel allen meer dan 20 jaar wonen. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid, dus gasten kunnen ook makkelijk voor de deur parkeren. Deze woning is technisch up-to-date. Een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaand én instapklaar huis!

Via de bestrate voortuin kom je binnen. De begane grond kenmerkt zich door een ruime vestibule met garderobe en doorlopende hardhouten vloeren. De woonkamer is comfortabel en geeft uitzicht over de lengte van de straat en de parkeerplaats. De eethoek is voorzien van dubbele openslaande deuren naar de achtertuin met pandbreed terras en loungehoek. De tuin grenst aan groen en een singel.

Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot drie slaapkamers, waarvan twee kinderkamers aan de voorzijde en een ouderlijke slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is uitgerust met een hoekbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en aansluitingen voor was- en droogapparatuur. De ruime inloopkast verhoogt het comfort!


Persoonlijke noot:
"Een heerlijk rustige buurt met fijn contact met de buren. De levendige winkelstraat Peppelweg is op loopfastand en de ligging nabij Plaswijckpark."

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1961
Woonoppervlakte: 109,2m2
Erfpacht volledig afgekocht (31-12-2101)
Moderne open keuken met inbouwapparatuur
Verwarming/warm water: CV Remeha (2015)
Rookmelders
Zeer rustige omgeving
Kunststof kozijnen en slimme meters
Goede isolatie en energiezuinigheid

Oplevering in overleg: medio juli

Mocht u meer informatie willen ontvangen of wellicht een bezichtiging willen inplannen, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te
helpen! We adviseren u een eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige
huis. Hoewel deze informatie met zorg is samengesteld, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden noch voor de juistheid ervan, noch kunnen er rechten aan worden ontleend aan de verstrekte gegevens. Deze presentatie is slechts een uitnodiging om een bod uit te brengen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.984
Aangeboden sinds
11 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
162 m2
Inhoud van de woning
363 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview