Verkocht OV

Dennekruid 180 3068 SL Rotterdam

119m2
Wonen
4
Kamers
218m2
Perceel
1972
Bouwjaar
Gelegen in de groene, kindvriendelijke wijk Ommoord in Rotterdam, bevindt zich deze ruime hoekwoning aan Dennekruid 180. Met een woonoppervlak van ruim 119 m2 en vier slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor het hele gezin. De hoekligging zorgt voor een extra grote tuin, bestaande uit een voortuin, zijtuin en een ruime achtertuin met veel zonlicht. Ideaal voor gezellige buitenmomenten en om te genieten van het buitenleven.

Hoewel de woning momenteel een standaard afwerking heeft en modernisering behoeft, biedt dit juist de kans om je eigen stijl toe te passen en een huis te creëren dat aan al jouw wensen voldoet. De gunstige ligging nabij diverse voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum Alexandrium en uitvalswegen (A16 en A20) maakt deze woning ideaal voor gezinnen. Bovendien zijn diverse recreatiegebieden, waaronder het Hoge en Lage Bergse Bos en de Zevenhuizerplas, binnen 10 tot 15 minuten fietsen bereikbaar.

De woning is voorzien van onderhoudsvriendelijk kunststof kozijnwerk met dubbel glas en wordt verwarmd middels een CV-HR-Combiketel (Intergas, 2011). Parkeren is gratis en eenvoudig voor de deur mogelijk. Kortom, een ideale woning met veel potentieel, gelegen op een toplocatie.

Voor een gedetailleerd overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde plattegronden. Ben jij op zoek naar een ruime gezinswoning waar je je eigen stempel op kunt drukken? Aarzel dan niet en plan snel een bezichtiging in om deze woning zelf te ervaren.

Disclaimer: de informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.562
Aangeboden sinds
19 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
218 m2
Inhoud van de woning
428 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview