Verkocht OV

Basrastraat 6 3067 MS Rotterdam

119m2
Wonen
4
Kamers
114m2
Perceel
1986
Bouwjaar
Verkocht onder voorbehoud! Bezichtigingen zijn niet meer mogelijk.

Wonen in een kindvriendelijke buurt nabij scholen, winkelcentrum Alexandrium, openbaar vervoer (NS-en busstation Alexander) en uitvalswegen (A16/A20)? Dat kan bij deze ruime 5-kamer woning (ca. 119m2) met voor- én achtertuin (kavelopp. ca. 114m2) en berging (ca. 5m2) met het winkelcentrum Alexandrium en NS-station Alexander voor de deur. De woning is gelegen aan de Basrastraat 6 in Oosterflank. Vraagprijs 450.000 k.k..

Heerlijk wonen aan de rand van Rotterdam
Aan de oostkant van Rotterdam, grenzend aan Capelle aan den IJssel ligt de wijk Oosterflank. De wijk biedt een rustige woonomgeving met op loopafstand drie basisscholen en een groot en afwisselend winkelaanbod. De meeste van deze voorzieningen zijn geconcentreerd in en om de winkelcentra Alexandrium I, II en III. Voor sport en recreatie kunt u terecht in Sporthal Alexander en het Capelse Schollebos. Op fietsafstand ligt het Prinsenpark en het Kralingse Bos met de Kralingse Plas. Met de auto of NS-intercity-station Alexander of de metro bent u zo in het centrum van de stad.

Globale indeling
Begane grond
Entree aan een autoluwe straat met parkeerplaats voor de deur (betaald parkeren). Entree met toiletruimte, ruime woonkamer met toegang tot de serre en via de serre tot de achtertuin. Keuken aan voorzijde welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur en een marmeren keukenblad.

1e verdieping
Overloop waaraan gelegen 2 slaapkamers (voorzien van inbouwkasten), oorspronkelijk was deze verdieping voorzien van 3 slaapkamers. Badkamer gerenoveerd in 2022 en voorzien van een zwevend toilet, wastafelmeubel, inloopdouche en designradiator. Vaste trap naar de zolderverdieping.

2e verdieping
Overloop met toegang tot de slaapkamer. Vanwege de dakkapellen aan de voor- en achterkant veel lichtinval en een enorme ruimte, eventueel is de inloopkast eenvoudig te verbouwen tot tweede slaapkamer. Vliering is te bereiken vanuit de slaapkamer aan de voorzijde. Ook bevindt zich op deze verdieping de tweede badkamer welke voorzien is van een douche en toilet. Wasmachine aansluiting op de overloop.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 119m2
Inhoud woning ca. 321m3
Kaveloppervlakte ca. 113m2
Oppervlakte berging ca. 5m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1986
Erfpachtduur tot 28-02-2085 waarvan de canon is afgekocht tot 01-04-2037
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Definitief energielabel A
Woning is voorzien van 7 zonnepanelen
Begane grond is voorzien van marmeren vloer met vloerverwarming
Badkamer is gerenoveerd in 2022

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.782
Aangeboden sinds
29 november 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
114 m2
Inhoud van de woning
321 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, alarmsysteem, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview