Verkocht

Adriaan Kluitstraat 35 3052 RA Rotterdam

127m2
Wonen
5
Kamers
160m2
Perceel
2010
Bouwjaar
Op zoek naar een ruim en instapklaar familiehuis in het groene en dorpse Schiebroek met tegelijkertijd de geneugten van de stad op fietsafstand? Dan is dit uw kans!

Riante en netjes afgewerkte drie-laagse Hoekwoning met uitbouw van 2 meter. Deze woning is van alle moderne gemakken voorzien en biedt i.c.m. de locatie de ideale mix van luxe en comfort van een nieuwbouwhuis en de voordelen van de reeds aanwezige voorzieningen in de bestaande woonwijk.
Zo zijn de winkels van de Kleiweg en Peppelweg, de vrijdagmarkt, openbaar vervoer, Plaswijckpark, kinderboerderij, diverse (basis)scholen en vele sportverenigingen in de nabije omgeving te vinden.
Begane grond
Begane grond
Ruime entree met garderobe, toilet met fontein en meterkast. De lichte woonkamer met uitbouw van 2 meter heeft aan de voorzijde een open keuken met vrij en groen uitzicht op voorgelegen grasveld (autovrij) De keuken heeft een luxe 5-pits gasfornuis, oven, combi-oven, vaatwasser en afzuigkap. In de woonkamer vindt u een trapkast die veel opbergruimte biedt. De schuifpui geeft toegang tot de tuin met achterom en schuur

1e verdieping
Een verdieping hoger vindt u drie slaapkamers van ca. 7 m2, ca. 11 m2 en 13 m2. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. De luxe badkamer is uitgerust met een ligbad, badkamermeubel met 2 fonteintjes, designradiator, tweede toilet en een inloopdouche.

2e verdieping
Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Op dit moment in gebruik als royale werkkamer. Het is mogelijk om hier een vierde en zelfs een vijfde kamer te realiseren.
Op deze verdieping bevindt zich ook een aparte bergruimte met wasmachineaansluiting bedieningssysteem van de zonnepanelen en het ventilatiesysteem.

Bergvliering van 27m2.

De buitenruimte bij deze woning verdient extra aandacht. Naast een afgesloten eigen tuin van ca. 63m2met afgesloten brandgang, bieden de voor- en achter de woning gelegen autovrije grasvelden kinderen een veilige plek om vrij buiten te spelen. Wonen op deze plek, aan de rand van Schiebroek betekent rustig en groen wonen met tegelijkertijd het centrum van Rotterdam op korte afstand. Een ideale locatie voor mensen die rustig willen wonen, maar de stad niet willen verlaten.

Details
- Bouwjaar 2010
- Voorzien van 10 zonnepanelen waardoor vrijwel geen elektriciteitskosten
- Woonoppervlakte ca. 127m2
- Hoge plafonds en deuren waardoor woning ruimtelijk gevoel ontstaat
- Kindvriendelijke locatie met kinderboerderij en Plaswijckpark op loopafstand
- Diverse (basis)scholen en vele sportverenigingen in de nabije omgeving
- Gratis parkeren

Kortom: een fijn, ruim en comfortabel familiehuis gelegen op een leuke en vooral kindvriendelijke locatie.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 maart 2024
Verkoopdatum
25 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.331
Aangeboden sinds
22 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
160 m2
Inhoud van de woning
467 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview