Verkocht

Zwarte Dijk 35 5121 ZA Rijen

147m2
Wonen
5
Kamers
524m2
Perceel
1986
Bouwjaar
Aan de rand van het dorp ligt deze vrijstaande woning met oprit en inpandige garage. Naast de ruime woonkamer met haard, vindt u een half open keuken en een bijkeuken. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. Boven de garage heeft u een extra kamer. De gehele woning is geïsoleerd en v.v. hardhouten kozijnen met dubbel glas. De mogelijkheid tot uitbouw en/of levensloopbestendig wonen zijn eenvoudig te realiseren. Op korte loopafstand bevinden zich een basisschool en sporthal met zwembad.
Begane grond
In de entree vindt u de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars, glasvezel), het toilet met fonteintje, de houten trapopgang en de ingang naar de woonkamer. De marmeren vloertegels liggen doorgetrokken over de gehele begane grond.

De woonkamer:
De woonkamer heeft aan de voorzijde een ruime zithoek (7,10 m. x 4,90 m.) met haard. Aan de achterzijde vindt u momenteel het eetgedeelte (5,04 m. x 3,52 m.) met aansluitend de keuken. Deze lichte ruimte heeft vanaf 3 zijden lichtinval en aan de zijkant vindt u een schuifdeur met toegang tot een terras. De kozijnen aan de zuid- en westkant zijn v.v. een zonnescherm.

De keuken
De half open (3,49 m. x 2,28 m.) heeft een hoekopstelling met onder- en bovenkasten en diverse lades. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een oven, een afzuigkap en een dubbele gootsteen. Er is een loopdeur naar de bijkeuken.

De bijkeuken
In de bijkeuken (2,30 m. 2,28 m.) vindt u de cv-opstelling (Vaillant 2014) en de wasaansluitingen. Via een vaste trap komt u uit in een extra ruimte. Er zijn loopdeuren naar de inpandige garage en naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. De hal en slaapkamers zijn v.v. vloerbedekking. Via de vlizotrap komt u op de bergzolder.

Slaapkamer 1:
Deze ruime ouderslaapkamer (4,38 m. x 3,71 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Aan één zijde vindt u een inbouwkast.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer (2,64 m. x 3,71 m.) ligt aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde (2,63 m. x 3,71 m.).

Badkamer
Deze badkamer (ca. 2,64 m. 2,15 m.) is voorzien van een ruime douchecabine met thermostaatkraan, een staand toilet en een wastafel. De ruimte is geheel betegeld.

Extra kamer
Via een vaste trap, in de bijkeuken, bereikt u deze ruimte (6,06 m. x 3,73 m.) boven de garage. Hier ligt een laminaatvloer. Er is een wastafel aanwezig en achter de knieschotten vindt u extra bergruimte.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 januari 2024
Verkoopdatum
9 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.048
Aangeboden sinds
16 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
524 m2
Inhoud van de woning
592 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
21 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, open haard

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview