Verkocht

Margrietstraat 69 5122 HT Rijen

75m2
Wonen
4
Kamers
117m2
Perceel
1989
Bouwjaar
Nabij twee basisscholen ligt deze tussenwoning met woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en bergzolder. De woning is geheel v.v. dubbel glas, spouwmuurisolatie (2023), nieuwe cv-ketel (2022), 12 zonnepanelen en heeft energielabel B. De tuin ligt op het noordwesten.

Begane grond
Entree/hal
In de hal bevindt zich de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de garderobe, het toilet met fonteintje en een loopdeur naar de woonkamer.

De woonkamer
De woonkamer (5,31 m. x 4,43 m.), is voorzien van een pvc-vloer en heeft een open verbinding met de keuken. Het hardhouten kozijn, met dubbel glas, bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over openslaande deuren naar de tuin. In de woonkamer bevindt zich een extra bergkast en er is toegang tot de trap naar de tweede verdieping.

De keuken
De keuken (3,03 m. x 2,40 m.) bevindt zich aan de voorzijde van het huis. De keuken is in 2022 gerenoveerd. Het keukenblok is mintgroen en staat in een U-vorm opgesteld. De keuken is v.v. onder- en bovenkasten, 6 lades, een carrousselkast en is afgewerkt met een kunststof, houtlook werkblad. Er is een 4 pits inductie kookplaat, een afzuigkap, een combimagnetron en een vaatwasser. Tevens is er een koelkast-/vriescombinatie en een spoelbak aanwezig. Het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas en een rolluik.

Eerste verdieping
De hal geeft toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en er is een vlizotrap naar de bergzolder. De hal en de slaapkamers zijn v.v. een doorlopende laminaatvloer. Alle hardhouten kozijnen (2017) zijn v.v. dubbel glas.

Slaapkamer 1
Deze ruime slaapkamer ligt over de gehele breedte aan de voorzijde (4,50 m. x 3,04 m.).

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer (3,03 m. x 2,43 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en is momenteel in gebruik als waskamer en kantoor. Het raam is v.v. een rolluik.

Slaapkamer 3
Gelegen aan de achterzijde (3,03 m. x 2 m.). Het raam is v.v. een rolluik.

Badkamer
De badkamer (2,20 m. x 1,82 m.) is voorzien van een ruime douchecabine met thermostaatkraan, een zwevend toilet en een wastafelmeubel met spiegelkast. Er is mechanische ventilatie aanwezig. Er ligt een tegelvloer en de wanden zijn geheel betegeld.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap komt u op de bergzolder, waar zich de cv-ketel (Nefit 2022), de omvormer en mechanische ventilatie zich bevinden.


Tuin
De achtertuin
De achtertuin (8,90 m. x 4,67 m.) ligt op het noordwesten en heeft een vrijstaande berging (2,80 m. x 2,40 m.) v.v. elektra. De tuin is verder v.v. sierbestrating, kunstgras, vaste beplanting, een buitenkraan en een poort.

Details
- Op loopafstand van twee basisscholen
- Volledig v.v. dubbel glas, m.u.v. dakraam bergzolder
- 12 zonnepanelen
- Spouwmuurisolatie (2023)
- grotendeels v.v. hardhouten kozijnen met dubbel glas
- deels v.v. rolluiken
- 3 slaapkamers en een bergzolder
- Goed onderhouden
- Schilderwerk buitenzijde 2022
- Cv-ketel 2022
- € 75,- per maand elektra/gas
- Stortdouche niet in gebruik/aangesloten
- Overdracht mogelijk vanaf 1 mei 2024

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 januari 2024
Verkoopdatum
6 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.200
Aangeboden sinds
11 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
117 m2
Inhoud van de woning
286 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview